Resumé från 2019 del 2

Maj

I maj åkte jag och Micke till Krakow i Polen och fick uppleva både skräck och mycket vackert. Vi åkte till Säfsen och bara njöt av sommaren. Jag fick även i maj en riktigt smarrig middag hemma hos Tina när vi jobbade med hennes blogg.

Juni

I juni hängde jag med mina föräldrar en solig sommardag till Öregrund och åt supersmarrig fisk, gjorde ett helt galet besök hos främmande människor, firade underbar midsommar hos Anni och Anders och så fick lilla William sitt namn med en jättefin fest i trädgården.

Juli

Juli gick i semesterfirandets tecken. Vi åkte till Kolmården och badade i havet, slappade för fullt och bara njöt. Lena hämtade upp mig för en vandringstur, vi tog med Denise och lilla Wille för en tur till Säfsen och så åkte jag med kollegorna på jättetrevlig räkkryssning.

Augusti

I augusti var jag på en enastående fotoresa till Jotunheimen i Norge, jag fotograferade lilla William nu när han började sitta själv, var på en minnesvärd semestertripp till västkusten och upplevde Trosa med vår lilla familj.