Ett oväntat besök på kvällskvisten

Den här helgen var Micke kvar i Norge och jag passade på att hänga med mina föräldrar på en tur med husbilen. Vi började kvällen med att åka till Västerås för lite shopping, sen åkte vi norrut och på vägen såg vi ett fint gammalt järnbruk och trodde att det var ett hus som låg övergivet och åkte in på den lilla grusvägen.

I slutet av grusvägen låt byggnaden, men det visade sig att den tillhörde en privat gård och ett par satt i godan ro i trädgården och firade fredagkväll och så stormar vi in i detas trädgård med en stor husbil :-).

Min pappa är den minst rädda människa jag vet, så han studsade ur husbilen och gick fram till paret och pratade en stund, innan han ropade på oss och vinkade ut mig och mamma ur husbilen. Vi fick sedan en lång guidning i det gamla bruket och gick runt i deras härliga trädgård med små sjöar och forsar. Helt magiskt! I deras trädgård fanns det mängder med gamla antika grejer som var så häftiga!

Det var en oväntad grej, men inte direkt förvånande när mina föräldrar är iblandade :-). Var vi hamnade efter det lilla besöket kommer inom kort.

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  30 juni, 2019

  Hahaha, han är för skön din pappa! Kul att ni fick kolla runt.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   7 juli, 2019

   Jo du, med honom är det inte många tråkiga stunder :-)).

LEAVE A COMMENT