En lördag i paradiset

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M och MIO

Alla bilder i inlägget är tagna med Fujifilm X-T3 och Fujifilm XF 16mm/1.4

När Denises Adam skulle iväg på bangolftävling så passade vi på att ta min första semesterdag med att packa husvagnen, hämta Denise och lilla William och så åkte vi mot Säfsen. Eftersom campingen är stängd för ombyggnad så kunde vi inte parkera husvagnen vid vår förstuga utan ställde oss på en annan plats. På fredagkvällen så kom vi fram rätt sent så vi spelade lite spel och myste innan vi hoppade i säng.

Inreda husvagnen är så mysigt

I husvagnen har jag lagt in två kuddar från Svenskt tenn och på bordet har jag lagt en linneservett från H&M, en annan från MIO, en träbricka från MIO och en glasvas från MIO (superbra pris just nu) som också går att använda som ytterkruka. Vår husvagnsservis finns att hitta lite varstans men jag har köpt den på vår lokala husvagnsfirma. Det finns även koppar till. Ljusstakarna har jag fått en gång i tiden. De har även glascylindrar till men dom låg kvar hemma märkte jag.

Godmorgon lördag

Lördagmorgonen började med mysfrukost i husvagnen på grund av att det droppade friskt utanför dörren. Men sen sken solen igenom molnen och vi…

… tog en promenad ner till Majatjärn och gick runt så långt vi kunde med barnvagnen. Det är så magiskt fint där vid tjärnen. Efter det så…

… promenerade vi vidare till Vildmarkslekplatsen och testade att gå hinderbanan. Micke och Denise gick nästan hela förutom vissa delar, medan jag fegade ur och testade bara lite grann. Kul men svårt.

Vi promenerade sen vidare runt i Säfsnäs-byn och hittade flera små pärlor att stanna vid.

Jag trivs som fisken i vattnet

5 kilometer senare var vi tillbaka vid husvagnen där vi grillade, spelade Alfapet medan regnet piskade på taket och sen tittade vi på när en grupp från Snowcamp var och hoppade i den stora vattenrutschbanan. Nu står regnet som spön i backen och vi ska häkta på husvagnen och åka vidare, förhoppningsvis mot solen. I morgon åker vi hemåt för att vara hemma några dagar innan vi susar vidare mot nya äventyr.

En sak är säker, det blir camping hela semestern, det är livet det :-)