Att älska en citron från Öregrund

Att jag älskar att resa tror jag att ni som läser här inne redan har förstått, och jag ska försöka förklara vad det är som jag älskar så mycket med att resa.

Att resa för mig innebär att ta mig från en plats till en annan, och som jag sagt tidigare så behöver det inte vara till ett annat land, utan att bara åka till en närliggande stad räcker mer än väl för mig. Det är själva upplevelsen som är det viktiga, och att få se en annan vy än den jag upplever måndag till fredag.

Att åka inom Uppland där jag bor är ett äventyr och en helg gick resan till Öregrund där jag fick sitta på klipporna och njuta av solen och väldigt god mat tillsammans med kärt sällskap, det var helt fantastiskt.

Att sitta vid kusten och höra vattnet klucka och samtidigt äta en smaskig lunch med lax.. åh åh åh.. det är allt jag kan säga.

Sammantaget så älskar jag att resa, precis lika mycket inom kommunen som ut i stora världen. Inom kort har jag några resor inbokade och självklart får ni hänga med här inne.

Om du vill ut och resa, antingen med bil eller flyg så kika gärna in på mina momondo-sidor för att hitta det bästa hotellet, det billigaste och mest miljövänliga flyget eller en hyrbil att ta dig runt med.

@momondo #owtravelers #admomondo