Slappar så jag blir trött

Igår kväll landade vi på First Camp Kolmården (men nej, vi ska inte gå in på Kolmårdens djurpark förrän lilla William blir äldre) och idag spelade vi spel och tärning efter frukost, och sen packade vi ihop oss och gick ner till stranden. Där badade vi, läste böcker och bara halvslumrade.

När det var way past lunch så gick vi tillbaka och lämnade av våra väskor vid husvagnen och sen gick vi till restaurangen John Burger på campingen och började med en iskall alkoholfri cider. Jisses, vad den var god i solen :-)

Adam och Thomas njuter av varsin stor stark i värmen. Snacka om att njuta av semesterläget.

På min sommar-bucketlist står det ju att jag ska testa tre olika burgare så den här kommer det recension på senare, men jag kan säga att den var het och riktigt god. För mig som älskar sladdriga pommes så var de inte suveräna, men dom var nog så som alla normala människor vill ha sina pommes!

Efter bad, sen lunch och lite vila så hänger vi nu vid husvagnen och spelar lite mer spel, gosar bebis och bara har det bra. Det är ingen som tar miste på morbror Thomas stolthet och kärlek för sitt gudbarn William väl <3. Jag är verkligen inte van att slappa så här i flera dagar så jag är helt supertrött men vi har så himla mysigt och jag får nypa mig lite armen ibland när jag tänker på att det här är ju faktiskt vår lilla familj som nu är som bästa vänner!!

Men nu är det dags att fixa middagen, för bordet är dukat. Ciao vänner!!