Räkor och kompisar på Mälaren

Sju kollegor, en solig och regnig kväll, massor av gott att äta och en fin båt. Ja, sämre kan man ju ha det. Vi träffades på hamnmagasinet i Enköping där vi tog varsin drink innan båten skulle gå. Jag beställde in en Aperol Spritz för att hjälpa solen lite grann, men jag fick lov att skicka tillbaka den, för det fanns knappt en gnutta Aperol i den drinken. Det smakade bara vatten. Minuspoäng där!! Marika beställde en strawberry daquiri och glaset var bara halvfyllt, märkligt på en sån drink. Minuspoäng även där. Skärpning, hamnmagasinet!!

En liten bit av skärgården

Den här lilla snutten av Enköping är det som är riktigt fint, om man vinklar blicken bort från de stora industrierna som ligger bakom ryggen på mig när jag fotar :-). Den här kvällen var det rejält ostadigt väder och himlen var stundtals kolsvart, men vi hade det toppenmysigt ändå. Utanför båten träffade vi på tidigare kollegan/vännen Linda.. så fint att få kramas igen!

Dags att äta, gummihandskar på!

Inne på båten var stämningen hög, maten var supergod och Linn och jag var smarta att ta med latexhandskar från städförrådet och kunde skala räkorna utan att bli kladdiga :-). Trubaduren var jätteduktig och på slutet tjoade vi för fullt i vårt hörn av båten.

Mobilbild
Mobilbild, tagen av Linn Leneklint

Where to, miss Rose? To the stars!

När båten vände tillbaka in mot Enköping igen så gick vi ut i fören och tittade på naturen. Då tittade solen fram och ljuset blev helt magiskt!! Jag älskar små fyrar och vi åkte förbi några stycken på vägen. Jag tror att jag måste försöka hitta någon som kan köra ut mig med båt här snart igen, både för att fota, bada och njuta.

Det var en riktig toppenkväll och jag kan varmt rekommendera att åka en sån här räkkryssning för det höll hög klass tycker jag!! Vill du boka så gå in på Rederi Mälarstaden och hitta ett datum som passar just er.

Stort TACK till kollegorna för en jättetrevlig kväll. Sommarfeeling på topp!