En kväll på tunnelbanan

Inlägget innehåller reklamlänk till Gina Tricot


Att hänga hos Tina är en ren fröjd för mig som både gillar sällskapet, rosévinet och att få hjälpa till med bloggeriet, fototeknik och prata om framtida tjejträffar :-)

När jag kom till storstaden så traskade jag först till centrum för att köpa en äkta Ulrica-klänning från Gina Tricot, i fullt leopardmönster från topp till tå. Min älskade sambo kommer att kräkas tror jag, eller så tycker han att jag är superhet.. den som lever får se :-)

Efter det så letade jag mig ner till tunnelbanan och frågade mig fram så jag kom på rätt tåg mot St Eriksplan och Tinas urläckra lya (som jag är grymt avundsjuk på men säg inte det högt) och där blev jag serverad både jordgubbspaj och sedan lax med pressad potatis och mumsigt rosé.

Vi har avhandlat allt mellan himmel och jord, skrattat gott, ätit gott, klurat och funderat och babblat lite till. När klockan började bli riktigt sen var det dags för mig att ta mig tillbaka till centralstationen och hoppa på Enköpingståget igen. Kroppen är trött och knoppen är superpigg och påfylld med energi :-)

Stort TACK, Tina, för ännu en underbart mysig eftermiddag/kväll. Seeya soon again!!