Helt off från verkligheten

Foto: Annemaj Sporrong
Plats: Turtagrö, Norge
Foto: Ida Björkman
Plats: Jotunheimen, Norge

Godmorgon måndag och alla fina läsare!

Jag känner mig helt off från verkligheten just nu och jag njuter till 100% varenda minut. Jag befinner mig sedan i lördags morse på en kombinerad foto- och naturresa runt i Jotunheimen, Norge. Den gör jag tillsammans med två andra fotografer och Annemaj, som ordnat resan, har bokat upp några modeller som vi alla får fotografera och för mig är det en hyfsat ovan utmaning, att fota gravida tjejer, men det är superskoj och jag har lärt mig en hel del nytt när det gäller porträttfoto, och själv har jag fått lära ut lite knep för naturfoto :-)

Men tid för något annat än vandring och foto finns det inte och inte ork heller för den delen. När kvällen kommer så stupar jag som en fura och sover gott.

Nu är det en ny dag och idag väntar först ett par som vill bli fotade, sedan en gravid tjej till, och efter det väntar en mil lång vandring till Vettisfossen där vi ska öva på att fota varandra vid vattenfallet.. så även den här kvällen lär jag stupa i säng :-).

Ni kommer att få se MASSOR med bilder här framöver, men just nu hinner jag inte mer än tömma minneskorten och ladda batterierna :-)

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  26 augusti, 2019

  Åh, vad härligt det ser ut! Förstår både att du njuter och att du blir toktrött!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   1 september, 2019

   Ja, det sög ordentligt med energi och jag, eller rättare sagt alla vi tre, somnade som klubbade varje kväll.. men vilka upplevelser och vilka vyer.. det är nästan så att det slår Skottland faktiskt!! KRAM

LEAVE A COMMENT