Helt off från verkligheten
Foto: Annemaj Sporrong
Plats: Turtagrö, Norge
Foto: Ida Björkman
Plats: Jotunheimen, Norge

Godmorgon måndag och alla fina läsare!

Jag känner mig helt off från verkligheten just nu och jag njuter till 100% varenda minut. Jag befinner mig sedan i lördags morse på en kombinerad foto- och naturresa runt i Jotunheimen, Norge. Den gör jag tillsammans med två andra fotografer och Annemaj, som ordnat resan, har bokat upp några modeller som vi alla får fotografera och för mig är det en hyfsat ovan utmaning, att fota gravida tjejer, men det är superskoj och jag har lärt mig en hel del nytt när det gäller porträttfoto, och själv har jag fått lära ut lite knep för naturfoto :-)

Men tid för något annat än vandring och foto finns det inte och inte ork heller för den delen. När kvällen kommer så stupar jag som en fura och sover gott.

Nu är det en ny dag och idag väntar först ett par som vill bli fotade, sedan en gravid tjej till, och efter det väntar en mil lång vandring till Vettisfossen där vi ska öva på att fota varandra vid vattenfallet.. så även den här kvällen lär jag stupa i säng :-).

Ni kommer att få se MASSOR med bilder här framöver, men just nu hinner jag inte mer än tömma minneskorten och ladda batterierna :-)