Inte gjort på 15 år så varför nu?

Allt har en första gång för alla, och för lilla William var det dags för premiärdopp i det stora havet. När man är 4,5 månader gammal så får man liksom hänga med på allt utan att kunna protestera förrän det är för sent. Protesterar gör däremot den här herrn i princip aldrig så han rynkade lite på näsan när fötterna landade i det kyliga vattnet, men sen gick det hur bra som helst.

Kan det vara sant?

Jag tror faktiskt, utan att skryta eller vara partisk, att jag aldrig någonsin har mött en bebis som är så lugn, tillfreds, snäll och glad hela tiden!!

Min egna hunk älskar att bada så han kastar sig i direkt, fast det låter mycket innan han väl kommer i för han är nog en liten badkruka allt :-)

Dom här två är två riktiga buskottar och så fina ihop <3. Dom har spenderat över två veckors semester hos Nathalies släkt på Gotland och sen åkte dom direkt och mötte oss, så nu börjar dom lite sakteligen längta hem till sig.

Så fina dom är, den lilla familjen <3. William har verkligen fått två föräldrar som gör ALLT för honom, och de kompletterar varandra väldigt bra.

Lite hederligt bus måste man ha i vattnet, och jag vill såklart plåta små saker som flyter.

Adam sa att han inte badat i svenska sjöar eller havet på de senaste 15 åren så till slut föll han för vårt enorma grupptryck och kastade sig i vattnet och badade en lång stund. Betyget? Kallt :-). Det roligaste är att Adam har egen båt och älskar att fiska och vara på vattnet och hans mormor bor på en ö, men han har undkommit att bada ändå tydligen :-)

Älskling, kan du ta en bild på mig då?

Jodå, även fotografen hamnade på bild, plaskandes och flytandes på havets vågor. Det var ganska kyligt både i vattnet och i luften men det var riktigt skönt att få kyla av sig ordentligt.

När vi kom tillbaka till vagnarna så var det dags att laga mat och Denise hade med sig guldmask till oss tjejer så visst är vi fina :-). Det var skönt att få bli riktigt mjuk och återfuktad. Tack gumman!!

Den här kvällen blev riktigt tidig. Vi alla var trötta och myggen vann kampen över uteplatsen.