Resumé från 2019 del 3

September

I september började vi fixa lite med vår plats i Säfsen inför säsongspremiären, jag åkte på konferens med jobbet till Lissabon, jag var på en underbar workation till Gotland med bästa bloggbrudarna och så njöt vi av en enkel och mysig helg med hela familjen.

Oktober

Oktober kändes som en ganska lugn månad rent händelsemässigt, men vi ställde upp vår husvagn i Säfsen vilket var jättemysigt och sen så hände förstås en av de största händelserna i vårt liv den här månaden.. vi gifte oss!!

November

November flög förbi i superfart kändes det som.. jag hann inte med mig själv med alldeles för mycket jobb. Jag skrev en liten sammanfattning av dagarna som gick, men även här hände en av våra stora händelser för året och vi blev ägare till ett sekelskifteshus i skogen.

December

I december gick vi in i julmånaden och innan långledigheten kom så var det galet mycket på jobbet och jag hann knappt tänka på foto, blogg och annat.. men vi firade en mysig jul, fotade vår lilla tomtenisse i den saknade snön och en av mina största drömmar gick i uppfyllelse och jag fick stå på scenen och sjunga med Återsken på deras julkonsert. Oförglömligt!

Nu ser jag med stor spänning fram emot vad 2020 ska ge mig för händelser och minnesvärda ögonblick.