Han är min man
Foto: Rebecka Thorell, Rebecka Thorell Photo

Måndagen är här och vardagen är tillbaka, men jag ler fortfarande när jag tänker tillbaka på lördagens bröllop. När jag tänker på den roliga prästen som hade lika mycket humor som vi och som helt ogenerat tog upp en rosa Hello Kitty-gitarr med rastafärgat canvasband och kompade till psalmerna. När jag tänker på all den goda maten som serverades. När jag tänker på alla underbara vänner och familjemedlemmar som valde att spendera sin lördagkväll tillsammans med oss.

Men såklart allra mest när jag tänker tillbaka på den här godingen som jag nu, efter 32 år tillsammans, får kalla för min man. Han som är den goaste jag vet och som tittar på mig ibland så jag blir helt generad för att blicken är så ömsint, men som på samma gång kan vara så dryg och busig att jag känner för att sparka ut honom :-).

Jag älskar dig då, nu och för alltid, min älskade man!