Han är min man

Foto: Rebecka Thorell, Rebecka Thorell Photo

Måndagen är här och vardagen är tillbaka, men jag ler fortfarande när jag tänker tillbaka på lördagens bröllop. När jag tänker på den roliga prästen som hade lika mycket humor som vi och som helt ogenerat tog upp en rosa Hello Kitty-gitarr med rastafärgat canvasband och kompade till psalmerna. När jag tänker på all den goda maten som serverades. När jag tänker på alla underbara vänner och familjemedlemmar som valde att spendera sin lördagkväll tillsammans med oss.

Men såklart allra mest när jag tänker tillbaka på den här godingen som jag nu, efter 32 år tillsammans, får kalla för min man. Han som är den goaste jag vet och som tittar på mig ibland så jag blir helt generad för att blicken är så ömsint, men som på samma gång kan vara så dryg och busig att jag känner för att sparka ut honom :-).

Jag älskar dig då, nu och för alltid, min älskade man!

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Sallys hus

  7 oktober, 2019

  åååå….ååååå…
  Nu grinar jag å jag finner inga ord…
  <3
  All kärlek och lycka till er!
  Katarina

  • Svara

   Ulrica

   8 oktober, 2019

   Hihi, älskade du <3. Tack! KRAM

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  7 oktober, 2019

  Men åååhhh så fint skrivet! Och roligt om prästen. Vilken toppenbild på Micke!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   8 oktober, 2019

   Tack bästa du! Ja, prästen var riktigt härlig :-). KRAM

 3. Svara

  Helena - Oh darling, let's be adventurers

  9 oktober, 2019

  Åh STORT GRATTIS!! <3

  • Svara

   Ulrica

   5 november, 2019

   Tack bästa du <3

LEAVE A COMMENT