Blogglunch på Djupvik hotell

När vi närmade oss Djupvik hotell så såg det ganska futuristiskt, minimalistiskt och inte så stort ut, men när vi klev in.. då bara WOW!!!

Inredningen var riktigt smakfull och självklart gick alla loss med kamerorna för här ska det skapas content!! Helena, Katarina och Helena plåtar för fullt så besök dem vetja!!

Djupvik hotel är en pärla på den gotländska västkusten endast 30 minuter från Visby. Här erbjuds ett naturnära och stilfullt boende med modern mat och dryck.


Djupvik hotel är det självklara valet när du vill njuta av livet och koppla av. Allt inramat av den fantastiska utsikten med de magiska Karlsöarna i fonden.


På Djupvik hotel kan du alltid andas ut, oavsett om det är vår, höst eller
sommarens semesterveckor. Oavsett årstid är Djupvik en unik plats att vara på.


Gör som alla livsnjutare – kom till Djupvik och koppla av!

Källa: Djupvik hotell

Eftersom jag gärna väljer alkoholfria alternativ när det finns så lät jag Tina slippa vara chaufför för dagen så hon fick dricka bubbel medan jag fick en oemotståndlig rabarberdrink. Jag hade kunnat dricka flera stycken på rad :-)

Foto: Helena Dufåker

Jag åt en jättegod stenfruktssallad med rostade nektariner, nötter, rökta tomater, grönmögelost och färska grönsaker. MUMS!!

Här lyckades vi nog ändå vara lite seriösa för en stund och pratade vidare om allt tänkbart i bloggarnas värld och helt plötsligt hade det gått ett par timmar och vi skulle åka vidare!

Jag rekommenderar varmt ett besök här om ni är på Gotland. Utsikten är hänförande, maten suveränt god och atmosfären är så skön!!

22 september, 2019
23 september, 2019

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  23 september, 2019

  Wow, vilket ställe! Ser fantastiskt ut! Skönt att ni lyckades vara seriösa lite också :-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   24 september, 2019

   Ja, om eller när ni åker till Gotland så rekommenderar jag varmt ett besök där :-). KRAM

LEAVE A COMMENT