Hörrö, sluta nu va!!

Godmorgon söndag och 1 september redan!! På riktigt, var sjutton tar tiden vägen?

Den här helgen har spenderats med familj från början till slut och batterierna är överösta med kärleksenergi från föräldrar, barn och barnbarn :).

I fredags kväll var hela konkarongen hemma hos oss och vi åt pizza, sushi och några spelade sällskapsspel medan andra tittade på film i soffhörnet. Så himla mysigt och avslappnat. Lilla William var lite småtrött och det var bara några få personer som dög att krypa upp i famnen hos, men så är det ju när man är en liten plutt.

Hörrö mormor, sluta plåta nu va!!

På lördagen var det dags för Micke att shoppa kläder inför det stundande bröllopet och sonen skulle titta på en släpkärra på annons så vi for iväg till Uppsala allesammans, och började med lunch på Bastard Burgers och det var så jädra gott!! Det blev min tredje och sista burgare inför sommarens bucket list och det här var minst lika gott som de andra :-).

Jag äter ju nästan aldrig kött, men en genomgrillad högrevsburgare går alltid ner. Skumt tycker många, asch säger jag.. och mumsar vidare!

William har alla oss i ett järngrepp, och han är en extrem solstråle och har ett minspel som inte är av denna värld. Han får oss ofta att gapskratta med sina roliga miner, som på bilden ovan. Hur söt kan man vara, lilla toker <3

Burgaren då? Jodå, en högrevsburgare med karamelliserad lök, jalapeno, pepperjack-ost, bifftomat, sallad, jalapeno- och honungsdressing. Till det ett extremt gott, krispigt och lagom mjukt bröd och sötpotatispommes som var krispiga utanpå och supersladdriga inuti, precis som jag vill ha dem.

Nu är det söndag igen och kidsen är tillbaka hos sig själva, Micke och jag lagar mat inför veckan och förhoppningsvis så räcker tiden till en svamptur i skogen.