Var tar tiden vägen?

Den här bloggerskan / fotografen / kompisen har inte direkt haft tid med något alls känns det som, men jag har såklart gjort saker ändå.. flera av dem riktigt härliga, roliga men också jobbiga.

Så vad har jag pysslat med då, istället för att blogga och läsa hos mina bloggvänner? Jo, jag har övat, övat, övat inför julkonserten som jag ska vara med på. Jag hoppas jag ända in i benmärgen att det ska finnas en ledig plats för mig som ordinarie medlem i kören så fortsätt gärna håll tummarna att dom vill ha mig kvar :-). Nu i lördags hade vi heldagsövning och efteråt fick vi beröm av körledaren och jag själv ville aldrig att dagen skulle ta slut och njöt av varje minut och det kändes riktigt bra faktiskt.

På torsdag är det kläd-rep så då ska alla scenkläder tas med och det är nog bra för Micke börjar bli tokig på mig här hemma.. jag har snart köpt varenda paljettklänning som går att få tag på och det är paljetter överallt på golvet här hemma av alla provningar jag gjort.. ska det vara klänning och stövlar, klänning och sandaletter.. byxor och tunika, eller byxor, stövlar och blus.. nu är jag så gott som klar med vad jag vill ha på mig, men det ska godkännas först så det passar ihop med vad övriga medlemmar har på sig.. så efter torsdag vet jag helt klart och kan sen börja lämna tillbaka lite saker till butikerna :-)

Jag har även gjort en hel del jobb. Dels har jag stått på en stor säkerhetsmässa ihop med mina kollegor. Jag har stått i montern som allmän representant för Basalt, medan mina kollegor har stått för expertisen och svarat på frågor. Jodå, jag har också gjort mitt bästa för att svara på frågor och enligt utsago så klarade jag mig hyfsat bra :-)

Jag har även gått tre olika utbildningar. Jag har gått Adobe Indesign block 1 av 2, en Copywriter-utbildning och block 1 av 4 på certifierad Marknadskoordinator så huvudet är sprängfyllt med ny kunskap som jag ska förvandla till jobb framöver.

Sen har jag även gjort en del fotojobb, bland annat min väninna Marie som jobbar som medium, healer och massör. Hon ska med min hjälp starta en ny hemsida och behövde lite profilbilder till hemsida och sociala medier, så det har jag påbörjat.

Till sist har jag ägnat en hel del tid åt att surfa runt och prata med andra kunniga om att flytta bloggar från blogg.se till wordpress då jag har lovat att hjälpa två gigantiska bloggerskor att flytta sina bloggar och det skapar en del fjärilar i magen då verkligen inget får gå fel. Snart så tror jag att jag vågar ge mig på att trycka på knappen så då kommer det lite möten och jobb.. målet är att ha det gjort inom kort. Efter det är klart så har jag bara ett dåligt samvete kvar att lösa och det är ytterligare en sajt som ska få en riktig domänadress och lite trixande för att vara helt klar.

Efter detta blir det inga fler webdesign-jobb på ett helt år har jag beslutat mig för, då nedanstående kommer att ta all vår tid framöver :-)

Till sist så har Micke äntligen också fått se huset som vi köpt. Jag var riktigt orolig att han inte skulle gilla det, men det gjorde han och nu börjar det lugna sig i själen så jag verkligen kan längta och njuta av tanken att flytta ut på landet.

Ännu bättre blev det när vi fick veta att precis framför vår tomt så kommer vi direkt ut i stora skogen och där finns en liten gammal skogsväg som jag kommer att promenera i massor framöver. Det är precis vad jag både saknat och behöver. Ytterligare bara ca 1 km ifrån vårt hus ligger det kärr ni ser på bilden här ovan. Det har byborna draggat och fixat och varje vinter ser de till att det är blank och fin is där, och träffas och grillar, umgås och åker skridskor i skogen. Hos mig slog hjärtat frivolter.. tänk att få knyta på sig skridskorna och åka där en solig vinterdag?! Och det är i “vår” skog.

Jag ska ärligt säga att den här hösten har varit ganska jobbig och energin har verkligen varit under skosulorna men nu känner jag att jag är på väg uppåt igen och jag ser ljuset i tunneln och känner att energin är på väg tillbaka, vilket känns jätteskönt och bra. Och med mer energi kommer även mer lust att göra sånt jag gillar, så nu känner jag för att lyfta kamera och skriva igen, jämte allt annat jag också älskar att göra.

Nu längtar jag efter nya härliga dagar!!

24 november, 2019

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  25 november, 2019

  Det var inga småsaker du har hållit på med på sistone! Förstår att du kört slut på dig mer eller mindre. Men skönt att du är påväg uppåt igen :-) Ser fram emot er konsert jättemycket. Det ska bli så mysigt!

  Och det där med huset och skogen, och allt det där, låter ju så himla härligt. Så glad för din skull!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   19 december, 2019

   Näe, det har varit ett intensivt år och hösten har tagit mycket energi men nu så känner jag mig fylld av energi igen :). KRAMAR

 2. Svara

  Sallys hus

  4 december, 2019

  Hallå vännen… nu har jag läst ikapp… jag har inte heller haft tid att läsa bloggar på ett tag…
  Tiden räcker verkligen inte…å när det blir mörkt ute är det precis som att man får mindre med tid…
  Å gigantiska bloggar…haha du är rolig du….<3
  Det kommer gå lysande å jag är ju lite hejsan hopsan du vet så det ordnar sig..
  Kraaaaam fina , nu ska jag läsa vidare… <3

  • Svara

   Ulrica

   19 december, 2019

   Pussåkram vännen, tro mig.. jag vet EXAKT vad du menar med tidsbrist :). KRAM <3

LEAVE A COMMENT