God fortsättning på julen

Igår hade vi ett lugnt och mysigt julfirande hos mina föräldrar. Vi åt god mat, fikade, spelade spel och bara myste. Utanför lyste snön med sin frånvaro så vår lilla tomtenisse kom ingenstans på sin släde utan fick posera snällt på gräsmattan :-)

Om någon noterar att färgerna är lite annorlunda i dessa bilder mot tidigare så håller jag på att testa min Canon EOS R och här med ett Sigma Art 85mm/1.4 för att få ännu krämigare skärpedjup och färgtoner. Fujifilm och Canon är så himla olika där.. min Fuji är jag galet nöjd med, men ibland saknar jag något, speciellt vid barnfoto.. och här fick jag beviset för den här krämigheten och färger är svårt att få till med min Fuji :-). Så numera kör jag dubbla system för olika saker.

Jag fick jättefina julklappar av min älskling igår.. nya ullstrumpor, nya underställsbyxor då mina favoriter ifrån Kari Traa var helt söndertrasade och en ny parfym. Jag gav honom varma stövlar och en pannlampa.. nu när vi spenderar mycket tid i husvagnen och snart flyttar ut i skogen så behövs det mycket praktiskt, varmt och vattentätt så :-).

Nu åker vi ut till mina föräldrar och äter frukost, tar en långpromenad i skogen och hjälper sen till att äta upp rester, så hörrni alla fina läsare.. jag hoppas att ni hade en underbar julafton och får en fortsätt mysig jul.