15 minutes of christmas fame

Då är det måndag igen och en helg med julkonserter är till ända. En höst med övningar, både i sång och steg har gått så himla fort och jag tänkte bjuda på en bildkavalkad från konserterna. Tusen tack till mina älskade barn (ja, Nathalie, du får vara min dotter också faktiskt *S*) som lydde min vädjan och tog med min kamera på varsin konsert och plåtade.

Konserten tog ca 1 timme och 25 minuter men kändes som 10 minuter. Efter första genrepet var jag tvungen att titta på klockan vid klädbytet för det kändes verkligen inte som att det gått 45 minuter. Jisses, så fort det gick!!

En hel rad av enastående soloinsatser gjordes med oss som kör bakom. Medlemmarna i den här gruppen är så grymt duktiga att det verkligen varit en ynnest att få ställa sig där bland dem.

Hihi, ser ni förresten så kort jag är mellan killarna där bak? Och då har jag ändå hyfsat högklackade stövlar på mig. Mina 158 cm räcker verkligen inte högt över marken *fniss*

Till sist måste jag då hylla den här bruttan.. Therese, som såg till att jag vågade kliva in i gruppen och sjunga. TACK!!

Vill ni höra lite smakprov ifrån hur det lät? Kika in på min Instagram, eller på Återskens Facebooksida för där finns det klipp ifrån helgen.

Och jag måste avsluta med.. ni som känner mig vet att jag sällan kan uttrycka mig korrekt, har egna ord, säger lite ovuxna ord ibland osv… så om jag skulle säga hur min helg varit utan att skriva så här snajdigt.. så hade det helt enkelt låtit… SHIT I HELA HELVETE VAD JÄVLA KUL JAG HAR HAFT I HELGEN!!!

15 december, 2019

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  10 december, 2019

  Julstämningen var på topp då ni levererade en proffsig show! Och shit i hela helvete vad bra ni var!

  Inlägg från mig kommer snart.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   19 december, 2019

   Åh, tusen tusen tack.. det var såååå kul att ni kom :). KRAM

 2. Svara

  Sallys hus

  10 december, 2019

  Å hallå vännen…. det ser helt underbart ut och vilka fina bilder! Det går att ta alltså…….fast det är mörkt..haha…<3
  Å det låter magiskt och jag önskar jag bodde närmre…så fall hade jag också suttit bänkad och fått en hög dos av julstämning.
  Ses i morn…kraaaaam

  • Svara

   Ulrica

   19 december, 2019

   Det går absolut bra att ta fina bilder i mörkret :). Vi kanske ska köra en kvällsplåtning någon gång <3.
   Jag ska nog kunna locka hit er om det är så att jag får sjunga igen. KRAAAM <3

 3. Svara

  Annie - Stora Små Äventyr

  11 december, 2019

  Härligt att läsa om och kul att se bilder från :D

  • Svara

   Ulrica

   19 december, 2019

   Tusen tack, vännen <3

LEAVE A COMMENT