15 minutes of christmas fame

Då är det måndag igen och en helg med julkonserter är till ända. En höst med övningar, både i sång och steg har gått så himla fort och jag tänkte bjuda på en bildkavalkad från konserterna. Tusen tack till mina älskade barn (ja, Nathalie, du får vara min dotter också faktiskt *S*) som lydde min vädjan och tog med min kamera på varsin konsert och plåtade.

Konserten tog ca 1 timme och 25 minuter men kändes som 10 minuter. Efter första genrepet var jag tvungen att titta på klockan vid klädbytet för det kändes verkligen inte som att det gått 45 minuter. Jisses, så fort det gick!!

En hel rad av enastående soloinsatser gjordes med oss som kör bakom. Medlemmarna i den här gruppen är så grymt duktiga att det verkligen varit en ynnest att få ställa sig där bland dem.

Hihi, ser ni förresten så kort jag är mellan killarna där bak? Och då har jag ändå hyfsat högklackade stövlar på mig. Mina 158 cm räcker verkligen inte högt över marken *fniss*

Till sist måste jag då hylla den här bruttan.. Therese, som såg till att jag vågade kliva in i gruppen och sjunga. TACK!!

Vill ni höra lite smakprov ifrån hur det lät? Kika in på min Instagram, eller på Återskens Facebooksida för där finns det klipp ifrån helgen.

Och jag måste avsluta med.. ni som känner mig vet att jag sällan kan uttrycka mig korrekt, har egna ord, säger lite ovuxna ord ibland osv… så om jag skulle säga hur min helg varit utan att skriva så här snajdigt.. så hade det helt enkelt låtit… SHIT I HELA HELVETE VAD JÄVLA KUL JAG HAR HAFT I HELGEN!!!