En torsk i lågornas sken

Inlägget innehåller reklamlänk till MIO

I lördags var det informationsmöte för alla campinggäster i Säfsen så jag åkte med Marika och Anders upp för att höra vad som sades. Micke var iväg på andra äventyr.

Efter mötet åkte typ alla campare tillbaka till campingen men vi valde att äta lunchbuffé med smarrig torsk och dillslungad potatis på restaurang Hyttan vid Säfsens reception, och deras mat är verkligen i världsklass så jag rekommenderar dem varmt!!

Atmosfären i Säfsen-receptionen är helt magisk. Så där skulle jag vilja inreda mitt hem. Varmt, ombonat och i mustiga färger. Det är bara att kasta ut typ allt och börja om :-). Njae, kanske inte.. men något ja drömmer om är att någon gång få bo i ett hus där vi får ha öppen spis, för i vårt lilla radhus får man inte det vilket är förståeligt.

Jag hjälpte Marika och Anders att pyssla i deras husvagn och förstuga med att plocka in lite småsaker, röja upp efter snickrande och bytte gardiner i förstugan. De fejade med allt praktiskt, satte upp lister osv osv.. så när deras vagn var så klar som det gick denna gång fick jag hjälp att täta mellan vår förstuga och husvagn och dölja den fula isoleringen i skarven så nu ser det riktigt fint ut.

Husvagnen är helt redo för vinter, men i förstugan ska en bäddsoffa ut och en familjesäng från Mio in. Vi offrar lite estetiskt för funktionalitet. En soffa är alltid mysigare, men en säng ger oss mer smidighet och mer förvaring.

Nu längtar jag till nästa gång vi får åka upp och bara njuuuuuta. Älskar verkligen den här lilla plätten vi har! Men först är det dags att sätta igång med en ny jobbvecka. I skrivande stund sitter jag på tåget mot Globen och kurs 1 av 2 i Adobe InDesign. Ett program som jag ser fram emot att lära mig, men lite nervös är jag.. för det är inte det enklaste program att sätta tänderna i. Håll tummarna att jag inte är så korkad som jag tror att jag är!!