Sommarens bucket list

Man kanske kan tycka att sommaren är helt över men näe, nog ska vi väl kunna hitta på en liten lista på saker jag vill göra i sommar :-).

Sommarens bucket list

Burgare nr. 1 äts på Joe Burger på campingen First Camp Kolmården. Het, saftig och jättegod. Att få sladdriga pommes är ju svårt på de flesta ställen så jag väljer att inte kommentera det alls. Det enda lilla minus jag kan komma på är väl att få maten i en korg för det gillar jag inte alls. Jag vill ha tallrik eller få som på tex McDonalds. Dock rekommenderas burgaren stort.
Burgare nr. 2 äts på Terrasen Bar & Kök i Grebbestad. Det kunde ha börjat lite bättre, för vi var nästan själva på hela restaurangen men ändå tog det jättelång tid att få maten. När jag satte gaffeln i min burgare så rann det ut köttsaft och jag som hade bett om en extremt välstekt burgare sade faktiskt till och fick en ny och behövde inte betala för den nya burgaren då de gjort fel och vi fick vänta länge. Så stort plus för den servicen. Burgaren då? Jo, den var supersmarrig. Väl balanserad med mycket smak, supergott bröd och saltgurkan var jättegod till. Stället i sig var jättemysigt med utsikt över hamnområdet i Grebbestad så liv och rörelse var verkligen utsikten för dagen.
Burgare nr. 3 äts på Bastard Burgers i Uppsala. Även denna var en riktig höjdare. Balansen mellan starkt och sött var lite svårdefinierad, för jalapeno-skivorna som låg ovanpå burgaren var superstarka, men tog man bort dem så blev burgaren mest söt på grund av sin karamelliserad lök. Sötpotatis-pommes var välkommet till och helt suveränt goda!!
[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Testa minst tre olika hamburgare och recensera dessa

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Plocka vilda bär

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Bada från klippor gör jag ute på Rossö, strax söder om Strömstad. Inte så varmt men inte heller kallt. Jag tycker det är lite otäckt med tång och sjögräs så jag gick ut lagom så jag kunde simma runt lite grann, men satt sen på klipporna och njöt av stunden.

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”i”] Läsa ut minst tre böcker

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”i”] Sova i tält

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Äta en gigantisk glass

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”i”] Jogga minst 2,5 km utan att gå

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Laga mat i skogen

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Resa till en okänd plats

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Fotografera okända människor

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”i”] Plocka vilda blommor

Älskar såna här projekt

Alla ovanstående saker ska såklart dokumenteras och skapas separata inlägg om, och länkar läggs in i efterhand i detta inlägg :-). Det kan väl bli lite roligt att titta tillbaka på. Jag ska nog göra en årstidsbetonad lista och spara, det blir ett kul projekt. Deadline får nästan bli 31 augusti för sen kommer höstlistan.

Tack för inspirationen

Inspirationen till inlägget hittade jag hos fina Elin Kero