7 saker jag ska göra i januari

Jag blev så himla inspirerad av Sara Rönne när hon skriver om att göra mer. Det tänker jag ta tillvara och utmana mig själv med utan att det för den skull ska bli några måsten eller orealistiska saker som ser bra ut på papper men som inte passar min personlighet, vår vardag eller för den delen, plånboken. I början av nästkommande månad ska jag se om jag nådde målet.

Jag tänker att jag ska:

Läsa minst två böcker
Ge oss ut i skogen och laga mat som inte är grillad korv med bröd
Måla en akvarelltavla i A3-format som ska hängas upp på väggen
Sälja min systemkamera och köpa en liten kompaktkamera
Fotografera en väg i skogen med snöiga träd, i nattmörkret
Genomföra minst 15 promenader, oavsett längd eller tid
Hänga på fikadejt med väninna/väninnor, på café eller hemma-hos-någon

Jag återkommer i februari med hur det gick :-)