Resumé från 2019 del 1

Januari

I januari hängde vi rätt mycket uppe i Säfsen, och Thomas fick äntligen testa sin nya snöskoter på sjön. Vilket monster :-). Jag fick även en riktigt smarrig middag hemma hos Tina.

Februari

I februari fyllde jag år och fick en jättehärlig dag, jag var på en mysig middagsdejt med Lena, blev bjuden av mina föräldrar på shoppingrunda och födelsedagslunch på Steninge slottslada, fick fotografera Denises vackra bebismage och träffade sköna tjejer på blogglunch i huvudstaden.

Mars

Mars bjöd på en hel del resor till fjällen. Vi var mycket i husvagnen i Säfsen men en dag åkte vi över till Sälenfjällen och åkte skoter och hade det så himla mysigt, och den årliga jobbresan gick till Vemdalen där vi njöt men den största händelsen var såklart att lilla barnbarnet William äntligen kom, på min pappas födelsedag till och med. Så enastående!

April

I april så kunde jag sitta ute i solen och läsa en bok länge länge, jag blev bjuden på en enastående blogglunch med spanska influenser, jag hade en skön fotokurs med härliga bloggvänner, fick födelsedagslunch och fina presenter och dukade upp för en härlig afternoon tea och bjöd två av mina kära vänner.