En lång mysig lunchdejt

Jag och Johanna brukar ses i samband med våra födelsedagar och gå ut och äta lunch, och den här gången blev det lite fördröjt :-)

Vi träffades på vårt lilla sushihak, Lilla Japan Sushi, för en långlunch. Johanna tog en Enköping special, men jag kör min enda variant som jag gillar, avocadobitarna. En hel tallrik fylld av avocado-sushi är perfekt för mig, och även min lilla mage mår bra av sushi så jag njöt för fullt.

Vi avhandlade äkta tjejproblem.. varför i hela friden man vill ha snygga skor som inte passar på fötterna och gör nästan vad som helst. Vi fnissade gott åt Johannas försök att ha både ilägg vid tårna, sula och 2-3 inlägg vid hälen för att kunna ha ett par ursnygga skor som egentligen var på tok för stora. Vi diskuterade även vad det är för fel på alla nylonstrumpbyxor som rullar ner i midjan.. blää för det. Tips på strumpbyxor som inte rullar ner sig tas tacksamt emot!

Självklart pratade vi även om vårt älskade Säfsen och campinglivet och vad som händer där framöver.

Idag blev jag firad, ett par månader för sent, med en superfin ljusstake som var fylld med påskgodis. Själva ljusstaken har Johannas kollega Anna gjort och ni bara måste kika in på hennes Insta-konto och kanske beställa en present eller något fint till dig själv. Så himla fin!!

Och ser ni hur identisk den är bredvid skålen som jag själv har drejat?! En megaslump såklart, och självklart ser man skillnad på Annas perfekta ljusstake och min halvperfekta skål, men dom passar ju utmärkt ihop!! Jag har nog allt en liten dröm om en egen drejskiva, för det är verkligen så underbart att skapa!!

Stort tack, Johanna, för den fina ljusstaken och den mysiga lunchen. Nästa gång får vi allt ta och fira dig som vi nog inte gjort än, eller hur?!