Att fira min födelsedag

äta lunch på Steninge slottscafé, steninge slottsby, steninge slott
Alla bilder är tagna med Fujfilm X-T2 och XF23mm/1.4

När Micke beslutar sig för att stanna kvar på jobbet över helgen och inte kommer hem för att uppvakta sin fästmö, då får hon väl åka iväg på andra äventyr då :-). Häng med och se vad jag gjorde på min födelsedag!

Mamma och pappa hugger in på varsin räkmacka!

Min blus som jag bara älskar, och skulle gärna ha i flera färger för modellen är jättebra och helt i min smak. Finns på Lindex om någon är sugen på lite vårfärg. Den är lite mer persikorosa i verkligheten men ljuset gjorde den lite mer rödaktig.

Idag hängde jag med mina föräldrar och även Denise ville komma ut och röra på sig, så hon lämnade Adam hemma och åkte med oss till Steninge slottsby och åt lunch. Det serverades lyxbrunch, som kostar 295 kr för vuxna, med mängder av godsaker. Det grillades hamburgare, det fanns rödbetssallad, potatissallader, oliver, grönsaker och en maffig dessertbuffé.

Att dissa en buffé

Jag dissade dock buffén för dels så blir jag lite snål eftersom jag inte kan äta så mycket och dels så älskar jag pannkaka så även fast mamma lät lite fundersam och tyckte att jag verkligen FICK välja vad jag ville till födelsedagslunch så valde jag pannkaka, och det var supergott :-).

Kvällen spenderade jag med Mello på TV, mest för att det inte fanns så mycket annat att titta på och kroppen ville vila, så jag fick en riktigt skön födelsedag med lugn avslutning.

16 februari, 2019
17 februari, 2019

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  17 februari, 2019

  Du verkar ha fått en riktigt mysig dag!

  Ha en fin söndag!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   19 februari, 2019

   Ja, det var en fin dag. Kram

LEAVE A COMMENT