När 4 oldfluencers sågs i stan

När jag var hos Tina senast så blev jag även inbjuden att hänga med henne på en ny lunch då Katarina och Helena skulle komma och hälsa på. Jag har extremt svårt att tränga mig på i andra sällskap så jag tvingade först Tina att kolla att det var OK att jag kom, och det var det. Vilken tur :-)

Det otroligt vackra porslinet kommer från Brosté Copenhagen, och jag har några assietter själv och skulle gärna komplettera även med mattallrikar. Om du vill kika närmare på dem så finns de hos Åhléns :-)

När man är som jag så är det en stor fördel att käka lunch tillsammans med tjejer som är lika fotonördiga som jag. Att maten blir, som Tina beskrev det, lite sval innan man kan börja äta har ingen större betydelse, fota den måste göras först!

Både Helena och Katarina har en varsin hederlig Canon-klump med maffigt objektiv på och jag måste erkänna att det kliade lite i fingrarna att plocka fram min gamla Nikon och damma av den på riktigt.. att fota med Fuji är lite mer utmanande och speciellt bildredigeringen är svårare med Fuji-filerna än med min Nikon.. men jaja.. vi får väl se.

Att få så god mat

När vi kom så var maten klar och jag fick direkt sätta händerna i att rensa ett granatäpple till salladen och fick ett glas Cava i handen. Inte helt fel på en fredag eftermiddag!

Vi fick en supersmarrig pasta och räkgryta och kladdkaka till dessert.

En fråga till er, mina härliga läsare.. vad anser ni om hallon och choklad tillsammans? Jag gillar det inte, till choklad passar apelsin bäst. Jag kan äta hallonen för sig och kladdkakan för sig, det går utmärkt.. men inte blanda. Hur tycker just du?!

Många diskussioner blev det, om livet i sig och dess toppar och dalar, att vara en oldfluencer och slå sig fram på sociala medier, att resa, klimatkampen och regeringspartier, kläder och ja, allt sånt som livet handlar om.

Och precis som jag önskade, en massa galna skratt-attacker!!

När det hade mörknat utanför fönstret var det dags för oss att dra oss vidare för Tina och Per skulle minsann upp i gryningen för att ta sig till solen. Vi andra tre tjejer gjorde sällskap på tuben tillbaka till centrum, och jag haffade tåget hem, väldigt nöjd och fylld av positiv energi.

Och det bästa av allt är.. vi ska alla försöka att ses snart igen! Kanske får dom komma från två olika håll till lilla Enköping på middag. Vad sägs om det?

8 februari, 2019
10 februari, 2019

RELATED POSTS

9 Comments

 1. Svara

  Lena gott för själen

  9 februari, 2019

  Vad trevligt och mysigt det låter! Jodå, choklad och hallon går visst ihop 😊

  Kram Lena

 2. Svara

  Sallys hus

  9 februari, 2019

  Jamen om det säger vi JAaaa när ska vi komma?? ;O)
  Å om hallon o choklad säger vi JAAAAAA…..
  Tusen tack för en härlig eftermiddag och det är ju bara så synd att tiden går så snabbt.
  Vilka fina bilder du tog, det är ju så himla roligt att se andras bilder från samma ställe..;)

  Vi blev ännu mer mätta på kvällen och jag sov typ 5 timmar…haha…när man väl får sova helt ensam och på hotell..ja då vaknar man givetvis klockan S E X……herremin je….jag är ju som en bäbis…haha…

  Kram fina du, hoppas du har en mysig helg!
  Katarina

  • Svara

   Ulrica

   10 februari, 2019

   Då får jag se till att fixa en dejt helt enkelt :-). KRAM <3

 3. Svara

  Tina ME

  9 februari, 2019

  Meeeen klart du var välkommen! Hem till oss står dörren alltid öppen, det vet du <3. Fina bilder du tagit och det är klart att vi vill komma till dig. Ju förr desto bättre :-).Ni är verkligen ett gäng underbara tjejer! Är så glad för att jag fått lära känna er. Ha en mysig lördag. Vi ses och hörs snart igen! Kramar //Tina

  • Svara

   Ulrica

   10 februari, 2019

   Jag lovar att fixa en dejt här hemma :-). KRAM <3

 4. Svara

  Emma @ nostalgifabriken.wordpress.com

  10 februari, 2019

  jaaa, tack att någon uppmärksammar det horribla i att blanda hallon och choklad. brr! ha en fin söndag!

  • Svara

   Ulrica

   10 februari, 2019

   Aha, det finns någon mer än jag alltså :-). Tack detsamma, vad roligt att du tittade in här hos mig!!

 5. Svara

  Anna Wahlstam

  15 februari, 2019

  Men va??? :) Hallon och choklad är ju sååååååååååååå gott ihop :) Älskart!

  • Svara

   Ulrica

   19 februari, 2019

   Hihi, ja det är oftast så alla reagerar *fniss*. Jag har lite knasiga matvanor, har faktiskt funderat på att skriva ett blogginlägg om det någon gång. Det kan verkligen bli gratis underhållning för de som läser..

LEAVE A COMMENT