4 influencers intar Västerås

Igår eftermiddag intog jag, Lena, Katarina och Helena Västerås och checkade in på våning 9 på Best Western Plaza i Skrapan. Vi saknade vår femte vän Tina, men hon var med oss i tanken och vi har planer för nästa träff så förbered dig Tina :-). Häng med så får ni se vad vi har roat oss med. Del 1 av 2 kommer här!

En aperol, tack!

Den här helgen kom på tal för väldigt länge sedan, Katarina och Helena hade önskat att få ockupera mig för en dag med fototeknik, bildredigering och uppstart av Lightroom.

Dom två tjejerna kom från Örebro och jag och Lena kom från Enköping och så möttes vi på hotellet och samlades i ett rum och drack bubbel, pratade lite teknik, testade lite blixtfoto och sen tog vi oss upp till SkyBar och satt med en hisnande utsikt över Västerås hamn och drack en varsin sommardrink.

Vi pratade, pratade, skrattade och pratade lite till innan vi var tvungna att kasta oss iväg för kvällens middag.

Kolla vilken härlig idé, att använda hattar som lampskärmar. Så coolt!!

En spansk potatis och sangria

Jag hade bokat bord på restaurang Boca efter att ha hört massor med positivt om dem. Vi fick ett jätteläckert runt bord vid fönstret, och det här kändes verkligen elegant och passade utmärkt kände jag.

Men hur var upplevelsen då?

Servitören var riktigt trevlig och med en portion humor vilket jag gillar!! Drycken kom fort och maten likaså. Men.. jag får nog erkänna att maten kändes lite intetsägande. Jag hade väntat mig att maten skulle vara mycket varmare framförallt, och gärna lite mer smakrik. Dessutom så kom servitören inte en enda gång och frågade om vi ville ha mer att dricka, äta eller någon dessert. Det var lite ovanligt tyckte vi alla.

Nåväl, vi hade det riktigt trevligt med mycket skratt, mycket tokigheter och mycket prat om bloggar och foto. När vi kom tillbaka till hotellet så bäddade Helena ner sig medan vi andra tre öppnade en flaska bubbel och pladdrade till efter midnatt innan vi somnade gott.

Hur lördagen blev får ni se snart :-)

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  14 april, 2019

  Vilka härliga bilder, som vanligt! Och vilken trevlig kväll vi fick! Men lite märklig restaurang, som sagt.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   17 april, 2019

   Tack bästa du <3. Ja, det var lite skumt faktiskt!! KRAAM

 2. Svara

  Tina ME

  14 april, 2019

  Vilka fina bilder Ulrica och jag saknade er också!!! Härligt med nya planer. Jag är så beredd :-). Jag vet ju hur härligt det är att få umgås med er. Ha en fin söndag. Kramar från Gotland. //Tina

  • Svara

   Ulrica

   17 april, 2019

   Ojdå, vet du verkligen vad du ger dig in på nu? :-)). Nästa dejt kaaaan innebära att ett gäng brudar invaderar en ganska stor ö här i Sverige *fniss*. KRAAM

LEAVE A COMMENT