Överraskas av babyshower

babyshower, fotograf enköping, fotograf ulrica
babyshower, fotograf enköping, fotograf ulrica

Min älskade dotter Denise blir totalt 100% överraskad av sina tjejkompisar, och blev minst sagt chockad när hon såg mig i bakgrunden. Häng med på en överrasknings-babyshower där jag fick äran att vara med, mest som fotograf, men även som mormor och för att jag känner flera av dessa tjejer :-)

babyshower, fotograf enköping, fotograf ulrica
babyshower, fotograf enköping, fotograf ulrica
babyshower, fotograf enköping, fotograf ulrica

Vilken toppen-eftermiddag

Denise tjejkompisar har varit så himla goa och bakat oreo-bollar, kladdkaka, chokladkaka, fruktfat, jordgubbar med vit choklad.. wow, vilken fikabuffé. En av tjejerna driver champagne.se tillsammans med sina föräldrar så det fanns även gott alkoholfritt bubbel (den här mormorn gillar sånt massor *S*)

babyshower, fotograf enköping, fotograf ulrica
babyshower, fotograf enköping, fotograf ulrica
babyshower, fotograf enköping, fotograf ulrica

En underbar grej

Så himla fint de hade gjort även hemma hos en av tjejerna, med vimplar och väggdekorationer, och fantastiska presenter, med både blöjor, nappar, tillbehör, hudvårdsset från Isabella Löwengrip och en korg med krämer och annat nyttigt till den lilla bebisen.

Jag hade varit med i planeringen de senaste veckorna, för att de ville att jag skulle fotografera lite grann, men eftersom jag även känner några av tjejerna sedan tidigare så kände jag mig himla välkommen bland dem och hade en jättemysig eftermiddag.

Micke fick stå på ordentligt hem från Säfsen för att jag skulle hinna i tid, innan Denise kom till den planerade fikadejten, som visade sig vara något helt annat än en enkel fikadejt hos tjejkompisen :-). När hon såg sina väninnor så brast hon ut i gapskratt och jag såg att hon var minst sagt chockad. När hon såg mig så skrek hon rakt ut: “DU.. är du också här!?!?”. Haha, vad vi skrattade allesammans.

Jag är ju en liten del av detta

Denise och tjejerna har fått alla bilderna ovan, men jag var ju även att få visa dem för detta är ju en stor del av min blivande resa som kommer att ta plats här i bloggen, ett barnbarn som nu väldigt snart kommer ut till oss <3.

24 februari, 2019
26 februari, 2019

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  26 februari, 2019

  Vad gulligt av dem. Och vad roligt att du fick vara med. Det ska bli så spännande att få hänga med här på ett hörn framöver!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   2 mars, 2019

   Det var riktigt mysigt, och min allra första babyshower jag varit på :-). Nu är det bara ett par veckor kvar innan det lilla livet planerar att titta ut, så det lär bli lite bebishysteri här sen gissar jag!!

LEAVE A COMMENT