Girls night @ Caliente
Caliente tapas tjejkväll Enköping

Nu var det jättejättelänge sedan som Lena och jag sågs, så den här kvällen var efterlängtad.

Caliente är vår lilla tapasrestaurang och maten är av toppklass och servicen är jättebra. Vår servitris för kvällen var väldigt mån om att vi skulle ha det bra och när hon fick se kamerorna så blev hon intresserad av bloggen och det är ju skoj.

Jag rekommenderar verkligen ett besök om man gillar tapas. Priserna är hyfsat bra och det är mycket mat! Restaurangen ligger mitt på torget i Enköping så det är lätt att hitta dit.

Caliente tapas tjejkväll Enköping
Caliente tapas tjejkväll Enköping
Caliente tapas tjejkväll Enköping

Vad valde jag från menyn?

Jag valde tre olika tapas. Den första var quesadillas med kyckling och ost med en pepprig gräddfilssås, den andra var heta chorizo i het sås och den sista var grillad potatis med salsa och aioli. Till det hela drack jag ett alkoholfritt bubbel.

Det var supergott. Jag fick inte i mig allt (som vanligt) men jag ville inte heller begränsa mig till en rätt utan tog tre och åt så mycket jag kunde av varje sort.

Caliente tapas tjejkväll Enköping
Caliente tapas tjejkväll Enköping

Lena och jag diskuterade allt mellan himmel och jord, hon berättade om vilka extremt märkliga saker som folk kan göra i ett duschrum och jag berättade om när jag fick snoppa skållade mandlar i flera dagar i sträck på ett jobb. Vi pratade förstås också om bloggeriet och mycket annat.

Tick tack tick tack

Jag tyckte inte att jag hade hunnit sätta ner rumpan på restaurangen förrän det hade gått 3,5 timme och det var dags att betala och åka hem efter en mycket rolig och trevlig kväll.

Tack goaste Lena för den här energipåfyllningen!!