Höstens bucket list

Nu är hösten här och vad kan stå på min bucket list inför september, oktober och november då tro? Vill du läsa lite om hur sommarens bucket list såg ut och gick så kika här. Jag lyckades inte med alla uppdrag, men jag är nöjd ändå. Jag har haft en toppensommar och är fullt redo för höstmånaderna!!

Höstens bucket list

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Resa till en europeisk stad

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Fota porträtt vid en färgglad vägg

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Uppleva en högtidlig dag

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”i”] Plocka svamp i skogen

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”] Ta en promenad på sandstrand

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”i”] Lära mig något helt nytt

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”i”] Dricka bubbel framför elden

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”i”] Fotografera små barn

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”i”] Njuta av solens strålar

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”i”] Smutsa ner mig ordentligt

Älskar såna här projekt

Alla ovanstående saker ska såklart dokumenteras och skapas separata inlägg om, och länkar läggs in i efterhand i detta inlägg :-). Det kan väl bli lite roligt att titta tillbaka på. Jag ska nog göra en årstidsbetonad lista och spara, det blir ett kul projekt. Deadline för höstlistan är 30 november, sen kommer det en separat jul-lista.

Tack för inspirationen

Inspirationen till inlägget hittade jag hos fina Elin Kero