Det blir en dag på stranden

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M, Gina Tricot, Busnel och Ellos

När söndagen kom så började dagen med bloggjobb och vi hjälpte varandra med trasiga plugins, digitala planeringsverktyg, vad man behöver tänka på inför samarbeten, kostnadsmodeller osv osv.. men strax före lunch sa Tina stopp, och sa att nu är det dags för frisk luft och en lunch på stranden.

Vi skulle gå den långa vägen genom skogen för att komma ner till havet, vilket passar mig utmärkt. Bara att gå över stora vägen och rakt in i skogen gjorde att energin bara kom tillbaka direkt. Jag ska allt erkänna att jag hade lite smått hemlängtan samtidigt som jag inte alls var färdig med att åka hem och lämna vackra Gotland och dessa fina tjejer.

Min sambo jobbar ju borta i veckorna så jag visste att jag inte hade honom hemma när jag kom hem så jag får längta några dagar till. Jag längtar ju förvisso alltid efter honom i veckorna men jag har lärt mig att leva med den längtan och vi gör det allra bästa med våra helger tillsammans, så när såna här saker planeras på helgerna blir det ännu mer längtan vilket ibland känns riktigt tufft…. men nog om det nu :-)

Efter en riktigt skön promenad i skogen så öppnade sig havet framför oss och det var jättevarmt och skönt. Och bländande vackert!!

Jag var såklart tvungen att göra min obligatoriska “svänga-runt”-bild men också sitta i sanddynerna och bara njuta av stunden. Jag hade på mig min paisleymönstrade blus, min sköna polotröja och mina svarta stretchiga slacks.

Vi mötte några personer på stranden som så snällt hjälpte oss att ta en bild på oss alla fem tillsammans. Visst är vi väl ett gäng filmstjärnor :-). Säg hej till Helena som har snyggaste jackan och ett par ursnygga skinnbrallor på sig, Helena i en höstvacker klänning, Katarina i klassiskt vacker Odd Molly-kofta, mig själv och Tina i superskön stickad kofta!

Vår vackra, generösa och omtänksamma gotlänning Tina njuter av solen

Det diskuteras hej vilt om fotoinställningar för att fånga ljuset, vilken skillnad det blir att fota porträtt ut mot havet eller in mot land, det plåtas kläder för content-skapande och vi skrattar åt att det känns som att sanddynerna har hamnat innanför skorna efter promenaden.

Efter en långpromenad så stannade vi på ett asläckert ställe för att käka lunch, men det får ni se i morgon :-)