RESPEKT – mitt ledord för 2022

Jag tycker att det är svårt att avge några nyårslöften eller sätta upp mål – jag är helt enkelt för ofokuserad för det, men jag gillar tanken med visioner, mål och utmaningar så jag utmanar mig själv i att för varje år försöka sätta upp mål och en plan för året för att ha något att följa. Det går ibland bra, ibland mindre bra..

Häromdagen fick jag höra i förbifarten att jag i en grupp är den som är sansad och lugn och dom orden värmde mig så mycket så jag faktiskt torkade bort en tår i ögonvrån utan att någon såg. Något jag jobbat stenhårt med det senaste året är att växa som person och jag tror faktiskt att om jag frågar några personer som står mig nära skulle de säga att jag har kommit väldigt långt.

Tidigare har jag försökt skapa energi, harmoni och glädje och för 2022 tänker jag vara lite mer kaxig och sätta ordet RESPEKT som ledord. Jag har både fått höra och läst att jag är ganska duktig på att dels nedvärdera mig själv och vara återhållsam med att visa vilka talanger jag har. Nu ska jag börja respektera mig själv lite mer, både för den jag är och för det jag kan.

Så.. respekt blir ett bra ledord för 2022.