-13 grader, fredag och tulpanens dag

Fredagsfeelingen är på topp.. eller?!

Igår fick jag mig ett gott skratt.. jag tog med mina föräldrar för att köpa takbox till oss, det är tryggt att ha med någon som kan lite om bilar och grejer, och mamma vill jag ju alltid hänga med så det var mysigt att ha dem med. Av en slump råkade jag se en annons på ett litet mini-skrivbord eller avlastningsbord kanske.. med tillhörande liten pall och en spegel för ett riktigt vrakpris.. så planen var att hämta det också. Vad var det som var så kul då? Jo.. en kombi, tre vuxna.. ett bord, en pall, en stor spegel.. en stor takbox.. matkassar och fikabröd till kvällen.. det var liiiite trångt kan man säga :-)). 

Nåväl.. idag är det fredag, termometern visade -13 grader och det blåser huggormar uppe på vår kulle, och det driver in snö från åkrarna så nu jädrar känns det som riktig vinter. Brrrr. Mitt i iskylan så är det ju tulpanens dag vilket alltid ger lite vårkänslor, men just idag vete sjutton om det känns så vårigt :-). Våra tulpaner som jag köpte häromdagen har börjat vissna, men vi har minsann haft fina tulpaner hemma både 2016, 2017, 2018,  2019 och även förra året enligt bloggen. Det är så kul att kunna gå tillbaka som i en dagbok!!

Nu är det snart helg, och den här helgen kommer vi äntligen iväg till Säfsen och jag ska prova på längdskidor. Spännande :-). Sen får jag tyvärr hålla uppe med skidåkning ett tag för nästa fredag ska jag ÄNTLIGEN lägga mig på operationsbordet. Vi tar det en annan gång för jag är supernervös så det slår volter i magen när jag tänker på att bli sövd igen.. mer om det nästa vecka alltså.

Jag vill önska er alla en trevlig helg ♥️. Berätta mer än gärna vad som händer hos er i helgen!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  15 januari, 2021

  Haha, du vet att du ska ha takboxen på taket på bilen och inte i bilen va? Skämt åsido, härligt att du fått tag i en massa bra grejer och att ni får njuta av ert Säfsen till helgen. Lycka till med längdskidorna och ha en fin helg! Kram //Tina

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  19 januari, 2021

  Hehe, det hade varit en syn det! :-)

  Härligt med tulpaner. Så fina och ger verkligen vårkänslor även om det är många minusgrader.

  Skönt att du fått operationstid. Något du sett fram emot länge. Förstår att det är lite läskigt.

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT