Det är lite rimligt med tulpaner och en bulle till efterrätt

Tulpanens dag

Idag, hörrni, är det tulpanens dag. Jag ÄLSKAR tulpaner i alla former. Allra allra helst plockar jag gärna in franska tulpaner, men i ärlighetens namn.. dom är snordyra!! Däremot köper jag helst svenskodlade tulpaner för dom håller mer än dubbelt så länge och är mycket stabilare.

Vill du läsa lite om hur man sköter tulpaner så kika in på mitt tidigare inlägg om tulpaner [wp-svg-icons icon=”star-3″ wrap=”i”]

Det här inlägget skulle ha publicerats i morse/förmiddags men det blev sig så att det kom sent nu på kvällen istället :-).

Efter jobbet idag kom bästaste Tina och hälsade på. Vi fikade på nybakta kanelbullar, jobbade lite med hennes blogg och sen åt vi middag innan jag skjutsade henne till tåget. Nu har vi bockat av några saker på hennes todo-lista och lagt till några nya saker, men det ska vi färdigställa i Lofsdalen på vår workation!

I morgon är det äntligen torsdag. Den innehåller en mys-lunch med kollegorna, hälsa på älskade lilla barnbarnet och sen är det dags för körövning igen och då det var min tur att fixa fika så passade det väl bra att jag hade bakat :-). Vill ni ha receptet så kommer det inom kort! Men nu.. sovdags!