Det är lite rimligt med tulpaner och en bulle till efterrätt

Tulpanens dag

Idag, hörrni, är det tulpanens dag. Jag ÄLSKAR tulpaner i alla former. Allra allra helst plockar jag gärna in franska tulpaner, men i ärlighetens namn.. dom är snordyra!! Däremot köper jag helst svenskodlade tulpaner för dom håller mer än dubbelt så länge och är mycket stabilare.

Vill du läsa lite om hur man sköter tulpaner så kika in på mitt tidigare inlägg om tulpaner [wp-svg-icons icon=”star-3″ wrap=”i”]

Det här inlägget skulle ha publicerats i morse/förmiddags men det blev sig så att det kom sent nu på kvällen istället :-).

Efter jobbet idag kom bästaste Tina och hälsade på. Vi fikade på nybakta kanelbullar, jobbade lite med hennes blogg och sen åt vi middag innan jag skjutsade henne till tåget. Nu har vi bockat av några saker på hennes todo-lista och lagt till några nya saker, men det ska vi färdigställa i Lofsdalen på vår workation!

I morgon är det äntligen torsdag. Den innehåller en mys-lunch med kollegorna, hälsa på älskade lilla barnbarnet och sen är det dags för körövning igen och då det var min tur att fixa fika så passade det väl bra att jag hade bakat :-). Vill ni ha receptet så kommer det inom kort! Men nu.. sovdags!

12 januari, 2020

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Annie - Stora Små Äventyr

  16 januari, 2020

  Mumsigt med bullar :D Och tulpaner är verkligen härligaste blomman, borde fixa någon bukett hem snart :)

  • Svara

   Ulrica

   21 januari, 2020

   Tack snälla :). Ja, iväg och shoppa lite tulpaner nu!!

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  19 januari, 2020

  De var så goda de där bullarna! Glömde säga det. Och så mysigt att träffas en kortis. Tur att det inte är så långt kvar till nästa gång.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   21 januari, 2020

   Tack bästa du <3. Nej, det är skönt att vi ses snart!! KRAM <3 <3

LEAVE A COMMENT