Tulpanens dag – tisdag
tekopptillbergstopp : tulpanens dag : tulpaner : svenskt tenn : stubbe vas

Tisdag den här veckan på året betyder tulpanens dag. Jag har tidigare skrivit om tulpaner, tips på hur man tar hand om dem på bästa sätt och så, läs gärna det inlägget. Lite kul är att både 2017 och 2018 så har jag använt samma vas på mina inlägg om tulpanens dag. Den lär nog säkerligen följa med även nästkommande år :-).

Men ryck upp dig då

Nu har det gått två veckor på nya året och den där energin som jag letar efter lyser fortfarande med sin frånvaro. Hur sjutton “rycker man upp sig”? Nåväl, jag har det bra och jag mår ganska bra, det är bara den där sista lilla gnistan som jag saknar. Den kommer nog snart tillbaka.

Bloggen vill jag ska handla om positivitet, roliga händelser, fina bilder och så vidare, men jag har fått ett par kommentarer via e-post som syftar på att även visa lite av vardagen i verkligheten känns äkta och betyder mycket för just de läsarna, och kanske känner fler så, så jag kanske väver in den riktiga vardagen här inne också.