För ett bättre jag – v.27

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

183. En sak som saknas i dina dagliga rutiner?

Motion. Det är något jag skrivit om tidigare och det saknas mycket av den varan, och det är helt enkelt bara min karaktär som saknas. Jag är för lat för att träna och röra på mig. Ännu en barriär i hjärnbarken som behövs förändras.

184. Hur har ditt år varit hittills?

Jag skulle nog säga att det har varit väldigt bra. Några downs har jag haft men det är saker som får lösa sig med tiden.

185. Cykla eller promenera?

Jag älskar visionen med att cykla, men hänvisar till översta frågan här idag och säger promenera.

186. Vad skulle behöva hända idag för att göra dagen perfekt?

Finns det perfekta dagar? Kanske att jag vann 10 miljoner på lotto? Eller att köket magiskt renoverades klart av sig självt. Egentligen har jag det rätt bra ändå faktiskt.

187. Hur känner du inför ditt yrke?

Jag stortrivs på min arbetsplats och den mix av arbetsuppgifter jag har gör att jag är supernöjd och inte vill att det förändras.

188. Hur ser ditt schema för nästa vecka ut?

Extremt fullspäckat. Vi har precis skrivit på för ett nytt kontor i Stockholm så jag behöver börja planera för inköp av möbler osv osv.. och involvera hantverkare osv.. så det ligger ovanpå allt det vanliga.

189. Har du en bucket list?

Nope. Det finns saker jag drömmer om och saker jag vill göra. Kanske vore kul att ha en liten lista.