Att äntligen få se fjällen igen

160831_hus30_fotograf_ulrica_hallen_lofsdalen_vandring_fjallvandring_friluftsliv_naturfotograf-1456

160831_hus30_fotograf_ulrica_hallen_lofsdalen_vandring_fjallvandring_friluftsliv_naturfotograf-1518

160831_hus30_fotograf_ulrica_hallen_lofsdalen_vandring_fjallvandring_friluftsliv_naturfotograf-1629

160831_hus30_fotograf_ulrica_hallen_lofsdalen_vandring_fjallvandring_friluftsliv_naturfotograf-1771

ÄNTLIGEN ska jag få se fjällen igen!! (bilder från 2005)

Om exakt en vecka så vaknar jag upp i mina föräldrars husbil med Lofsdalen runtomkring mig. Vi lämnar sonen som husvakt och åker upp på onsdag direkt efter jobbet. Planen är vandring och bara insupa fjällvärlden över en hel helg!

Det är balsam för själen och jag längtar som bara den.

Mina föräldrar hade stuga i Lofsdalen mellan 1990 och typ 20 år framåt, jag minns inte exakt.. men jag minns att vi saknar den stugan som galningar. På hösten åkte vi upp och vandrade, grillade och njöt vid sjön och på vintrarna var det skoteråkning för hela slanten. Efter åren med stuga i Lofsdalen kom datoreran, jag började göra mycket annat och någonstans tappade jag skogens magi. Efter några år började jag med naturfotografi som försvann in i bröllopsfotografering när jag började få såna uppdrag och jag tappade skogens magi återigen.

Efter ett tag fick jag upp intresse för heminredning och bloggandet och blev den jag är nu, en riktig soffvärmare och vill ut i skogen igen. Jag kommer alltid älska heminredning, bloggandet och fotografering är min stora passion och nu lockar skogen på mig mer och mer.

När jag började hitta bloggar om friluftsliv, lantliv och lite hållbar livsstil så kände jag att jag sakta förändrades, och nu börjar jag min resa i sakta mak framåt och jag hoppas innerligen att jag får med mig min älskling på vägen framåt. Vi pratade om det häromkvällen när vi var ute på kvällspromenad och han frågade mig på skoj om vi skulle köpa tält, trangia-kök och vandringsryggsäckar.. och jag sa bara att det kan vi mer än gärna göra om jag får bestämma :-). Vi ska nog inte gå så snabbt framåt, men jag hoppas i alla fall på att vi kan dra på oss vandringskläderna och ge oss ut i skogen någon lördag då och då. Eller hur, mitt hjärta?!

Men tillbaka till Lofsdalen.. jag är redo för en långhelg med fjälluft, mysigt sällskap och fotografering! Håll bara tummarna för att vi slipper skavsår, ösregn och mygginvasion :-)