Att hänga med härliga svenska resebloggare

Att hamna på en trevlig middag med flera härliga svenska resebloggare är lika med en höjdarkväll för mig.

afterwork med svenska resebloggare

 

afterwork med svenska resebloggare

 

afterwork med svenska resebloggare

När man är på middag så vill man ju såklart ha god mat, och min Ceasarsallad var i toppklass. Full pott!! Musselgrytan var jag bara tvungen att fotografera, men helt ärligt skulle jag aldrig kunna äta det.. inte min grej :-)

afterwork med svenska resebloggare äntligen vilse katarina wohlfart

Jag har goaste Katarina att tacka för att jag sitter på den här middagen. När jag var iväg till Åre med Influencers of Sweden så delade jag tågkupé med denna inspirerande tjej och hon bjöd på sig själv, sin kunskap och massor med tips och inspiration från minut ett, och hade jag inte hamnat i den kupén så vet jag inte om jag någonsin hade vågat ansöka till Svenska resebloggar.. så TACK, fina du <3. Du fick mig att våga och jag vann!!

afterwork med svenska resebloggare travelers edition daniel rydén

Daniel träffade jag också i Åre för första gången, och det var också hans förtjänst att denna middag blev av vilket jag tackar för :-). Riktigt trevligt!!

afterwork med svenska resebloggare svenskaresebloggar

Jag måste erkänna att jag var ganska nervös inför denna AW som Daniel hade ordnat. Jag hade ju inte träffat mer än ett par personer som skulle komma, men så behövde jag verkligen inte känna, för alla var väldigt välkomnande och det var fler som var lite nya i gruppen så kvällen blev väldigt trevlig. Att få prata om allt mellan himmel och jord, med resebloggsfokus, var nyttigt för mig och väldigt intressant. Och så har jag fått flera nya härliga bloggare att följa :-).

Maten och servicen på Scandic Grand Central kan jag inte säga något mindre positivt om. Trevligt, supergott och välkomnande!! Tack :-)

Vill även du hitta till de härliga som var på plats så kika här: 155cm utmanar världenFreedom Travel, Annies fotografier, Emelies Travels, Traveler´s Edition, Ut och Spring, Äntligen Vilse, Ladies Abroad, På Vift, Johnnybajdzjan samt Mat och Resebloggen. Du ser vilka proffsiga bloggare jag fått förmånen att hänga med :-)

28 februari, 2017

RELATED POSTS

24 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  1 mars, 2017

  Åh vad roligt det är med såna där träffar. Vilket härligt gäng du verkar ha hamnat i! Fina bloggar, några känner jag till sen tidigare.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Ja, det känns verkligen jättehärligt :-). KRAM

 2. Svara

  Johnny Friskilä

  1 mars, 2017

  Ja visst hade vi en trevlig kväll! :-)

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Jajjemen :-). Såna här träffar kan man aldrig få för många av!!

 3. Svara

  pilla

  1 mars, 2017

  Kul att läsa. Synd att jag inte hann stanna längre och mingla men var mycket trevligt den korta stunden det varade.

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Ja, vi får hoppas på att nästa gång blir lite längre. Jag var inte heller kvar hela kvällen, men ser fram emot fler gånger :)

 4. Svara

  Dryden - Traveler's Edition

  1 mars, 2017

  Kul att du hängt på oss och att du kunde komma, fler träffar blir det! :)

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Tack, det är så himla kul att jag platsade i gänget :-). Ser fram emot fler träffar!

 5. Svara

  Katta Bucketlife

  1 mars, 2017

  Resebloggargänget är ju så mysiga alltså! Funderar seriöst på att sadla om ;) Vilken härlig kväll ni verkar ha haft!

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Jamen gört, tjejen :-). Hänger mer än gärna med dig igen!! Komsi komsi <3

 6. Svara

  Lisa / livet från den ljusa sidan

  1 mars, 2017

  Härligt!
  Hoppas jag får in det i schemat nästa gång :)

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Ja, jag hoppas få träffa dig snart igen :-).

 7. Svara

  Suss

  1 mars, 2017

  Vad kul med en sån träff. Vilka fina bilder, trots mörkret, jag tycker det är så svårt att få bra bilder i mörker. Kram Suss

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Tack snälla du. Ja, det är inte så lätt att fotografera i mörker, men det bästa tipset jag kan ge är att dra upp ISO så högt du bara kan. Jag tänker som så att det är bättre att ha lite brusiga bilder än att inte få några alls :-). Prova nästa gång så tror jag att du blir nöjd. Kram

 8. Svara

  Peter Bergström

  1 mars, 2017

  Kul att träffas och det blir mer framöver. Kramar

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Detsamma :-). Ja, fler träffar ser jag fram emot!! Kram på er båda

 9. Svara

  Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

  1 mars, 2017

  Åh, vad kul att se bilder från den kvällen, det var riktigt trevligt! :D
  Det var roligt att ses och roligt att jag fick hänga med :D

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Jag tyckte det var jättekul att du hängde på :-). Vem vet, vi kanske ses på någon mer träff framöver!!

 10. Svara

  Liniz Travel

  1 mars, 2017

  Så roligt!!! Fina bilder! Synd jag inte var hemma å kunde vara med. Kram

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Ja, nästa gång hoppas jag vi ses, det var ju ett tag sen nu :-). KRAM

 11. Svara

  Katarina Wohlfart

  2 mars, 2017

  haha. usch så jag ser ut! jädra mig att jag ska göra sånnadär miner hela tin. :) tack för den kvällen! härligt.

  • Svara

   Ulrica

   3 mars, 2017

   Men jag som tyckte att du var så himla go med den minen :-).

 12. Svara

  Caroline

  4 mars, 2017

  Låter som att ni hade er en väldigt trevlig kväll :)
  Roligt att träffa folk med liknande intressen och surra på.

  • Svara

   Ulrica

   5 mars, 2017

   Ja, det var en toppenkväll :). Vad roligt att du hittat hit, jag hoppas att du kommer tillbaka igen snart!

LEAVE A COMMENT