För ett bättre jag – v.26

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

176. Din favorit av små nöjen?

Att få åka iväg och fika någonstans, titta på några fina byggnader, eller bara sitta vid husvagnen och lösa korsord. Att gå ut i skogen med kameran och fotografera grässtrån, eller hänga i soffan och titta på TV :).

177. Hur gör stress ditt liv nedsatt?

Fysisk stress av överbelastning känner jag aldrig av, men om jag känner mig mentalt stressad av någon som sagt eller gjort något olämpligt eller behandlat mig på något tråkigt vis så jag känner mig låg så blir jag stressad, och då kan jag känna mig okoncentrerad och ofokuserad och kan nog agera ganska otåligt och låta lite upprörd. Vet med mig och jobbar på det.

178. Hyra eller köpa ditt hus?

Jag har ingen åsikt alls om det. För mig är hyra och köpa samma sak, jag sätter inget högre värde eller så i att äga sitt hus. Nu bor vi i ett radhus som är en samfällighet så vi äger huset (eller rättare sagt så äger väl banken den stora delen) men vi betalar ändå till en samfällighet.

179. Hur många timmar per dag tittar du på TV?

Oj.. eftersom jag är hemma själv ganska mycket så är teven en form av sällskap där någon rör sig och pratar, så det blir ganska många timmar stundtals, men tittar gör jag nog inte så många alls egentligen. Det är när jag fastnar i någon bra serie, då kan det bli många sena timmar i TV-soffan :)

180. Hur mycket bättre skulle ditt liv bli om du hade uppnått dina mål?

Svår fråga, för jag kan inte riktigt sätta fingret på vilka mål det skulle ha varit som jag inte uppnått. Visst, jag är inte i mål i min viktresa men om livet hade blivit bättre för att jag går ner 10 kg till tror jag inte direkt. Om jag däremot hade uppnått min dröm som stridspilot så hade nog mitt liv sett helt annorlunda ut, men bättre tror jag inte. Jag är nöjd och tillfreds med mitt nuvarande liv och önskar inget annat.

181. Vad är ditt syfte i livet?

Att leva, må bra och trivas med min tillvaro

182. Hur ser ditt drömhus ut?

Ett sånt där amerikanskt vitt hus med stor veranda och hänggunga att sitta i på kvällarna och dricka te och prata om livet. Köket ska vara stort där många människor får plats och TV-rummet ska ha en gigantiskt maffig soffa där jag kan krypa upp och nästan inte längre synas när jag sjunker ner bland kuddarna. Jag vill ha en balkong på övervåningen där vi kan krypa upp och sitta och läsa en bok. Och så ska huset ligga precis vid vattnet inne i en skog där solnedgången sträcker sig fram till husknuten och på morgnarna kan jag kliva ut barfota och sitta på trappen och se ut över skog och mark medan jag äter frukost.