För ett bättre jag – v.11

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

71. Vad åt du till middag igår kväll?

Igår kväll åt jag tre-rätters i vår fina stuga som jobbet har hyrt i Lindvallen för helgen. Vi fick italiensk brödkorg med oliver och ostar till förrätt, kycklingfilé med ris och min chevréröra till huvudrätt och pannacotta med färska bär och riven choklad till dessert. Till det blev det lite gott bubbel.

72. Är du morgonmänniska eller nattuggla?

Morgonmänniska, jag har väldigt svårt att sova på morgonen.. och min energi räcker inte till att göra ansträngande grejer på kvällen, men jag kan gärna titta på film eller surfa på nätet, läsa böcker eller liknande till sent på kvällen.

73. Vilken plats är den bästa för att slappna av?

Hemma i min soffa skulle jag nog säga. Men att vara i skogen, i husvagnen, i skidbacken eller hos goda vänner eller hos familjen gör också att jag slappnar av och samlar energi, men i soffhörnet släpper jag allt.

74. Vilken är din favoritfärg?

Gul, en lite dov varm gul.. inte kycklinggul och inte orange, utan en mild fin gul färg.

75. Vad gör du för att lätta på stressnivåerna?

Fotograferar eller dricker te med en väninna.

76. Hur planerar du din dag?

Jag är urusel på att planera min dag, lever lite för spontant ibland och borde planera mer, men å andra sidan känner jag ibland att alla dagar är så planlagda ändå så jag försöker att hitta mitt sätt att leva både i och utanför ekorrhjulet.

77. Hur mår du rent generellt på morgonen?

Bra. Om jag inte mår bra när jag kliver ur sängen så beror det på att jag är sjuk eller liknande orsaker, men annars mår jag oftast väldigt bra och känner mig redo för att ta tag i dagen.