För ett bättre jag – v.11

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

71. Vad åt du till middag igår kväll?

Igår kväll åt jag tre-rätters i vår fina stuga som jobbet har hyrt i Lindvallen för helgen. Vi fick italiensk brödkorg med oliver och ostar till förrätt, kycklingfilé med ris och min chevréröra till huvudrätt och pannacotta med färska bär och riven choklad till dessert. Till det blev det lite gott bubbel.

72. Är du morgonmänniska eller nattuggla?

Morgonmänniska, jag har väldigt svårt att sova på morgonen.. och min energi räcker inte till att göra ansträngande grejer på kvällen, men jag kan gärna titta på film eller surfa på nätet, läsa böcker eller liknande till sent på kvällen.

73. Vilken plats är den bästa för att slappna av?

Hemma i min soffa skulle jag nog säga. Men att vara i skogen, i husvagnen, i skidbacken eller hos goda vänner eller hos familjen gör också att jag slappnar av och samlar energi, men i soffhörnet släpper jag allt.

74. Vilken är din favoritfärg?

Gul, en lite dov varm gul.. inte kycklinggul och inte orange, utan en mild fin gul färg.

75. Vad gör du för att lätta på stressnivåerna?

Fotograferar eller dricker te med en väninna.

76. Hur planerar du din dag?

Jag är urusel på att planera min dag, lever lite för spontant ibland och borde planera mer, men å andra sidan känner jag ibland att alla dagar är så planlagda ändå så jag försöker att hitta mitt sätt att leva både i och utanför ekorrhjulet.

77. Hur mår du rent generellt på morgonen?

Bra. Om jag inte mår bra när jag kliver ur sängen så beror det på att jag är sjuk eller liknande orsaker, men annars mår jag oftast väldigt bra och känner mig redo för att ta tag i dagen.

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  18 mars, 2019

  Det där teet verkar vara ett universalmedel. Man kanske ska testa :-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   22 mars, 2019

   Of course :-)). KRAM

 2. Svara

  Hannas krypin

  22 mars, 2019

  Det är första gången jag kikar in hos dig (hittade hit via Bloggsupporten). Vad roligt att besvara en fråga varje dag och sedan kunna se vad man gjort under året. Skulle vara kul att hänga på. Skoj att läsa dina svar, maten du åt igår lät riktigt god. Jag är också dålig på att planera min dag, jag tar verkligen dagen som den kommer med jobb och annat. Skulle må bra dock av att planera mer. Skulle säkert få ner mina stressnivåer med genom att ha bättre struktur.

  • Svara

   Ulrica

   22 mars, 2019

   Åh vad roligt att du hittade hit :). Häng på frågorna vetja. Antingen så kopierar du mina frågor om du vill, eller så går du in via länken i inlägget så hittar du originalfrågorna som är på engelska. Jag är precis som du, skulle nog behöva lite mer struktur egentligen.. vi får peppa varandra helt enkelt :)

LEAVE A COMMENT