Hipp Hipp Hurra för mig

Ha den äran idag, ha den äran idag!!

Ja, tack så mycket :-). Idag är det ju faktiskt MIN födelsedag. Jag har slagit ihop mitt firande med lilla William som snart fyller 1 år och Adam som fyllde för några dagar sen, så vi firar stort nästa helg istället. Idag åker dessutom Micke tillbaka till Stavanger, så jag hade först tänkt och trott att den här eftermiddagen och kvällen skulle ha spenderats med jobb alldeles ensam hemma.. men så blev det inte!! Jag ska faktiskt iväg på trevligheter men det får ni se senare :-)

Så chop chop.. in i duschen fru Hållén. Och återigen.. stort grattis till mig själv!
Kram Kram

14 februari, 2020
16 februari, 2020

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  16 februari, 2020

  Varmt grattis till dig, här också! :-) Hoppas du haft en toppendag!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   22 februari, 2020

   Tusen tack, vännen <3

 2. Svara

  Helena - Oh darling, let's be adventurers

  17 februari, 2020

  Grattis i efterskott! :)

  • Svara

   Ulrica

   22 februari, 2020

   Tack snälla Helena 🤩

 3. Svara

  Annie - Stora Små Äventyr

  24 februari, 2020

  Grattis i efterskott :D

  • Svara

   Ulrica

   5 mars, 2020

   TACK snälla du <3

LEAVE A COMMENT