För ett bättre jag – v.09

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

57. Vilken är din favoritsport?

Oj, jag håller ju inte på med någon sport själv, och titta på gör jag inte så jätteofta men titta på fotboll gillar jag, speciellt fotbolls-EM, fotbolls-VM och så.. hockey-VM är också spännande.. i alla fall när Sverige spelar!

58. Vad håller dig tillbaka om du vill förbättra din tillvaro?

Jag har nog inte direkt något i min tillvaro som behövs förbättras men om jag skulle ha något, så är det nog bara min egen bekvämlighet som håller mig tillbaka. I viss mån ekonomi också.

59. Kaffe, te eller varm mjölk?

Varm mjölk om det är oboy i :-).. men det mår jag inte så bra av, det är för mycket socker i, och te dricker jag otaligt mycket så jag säger te. Kaffe har jag möjligen fått i mig en hel kopp om jag slår ut det på alla gånger jag provat att dricka det.

60. Ditt ord för året är?

Harmoni. Jag vill ha harmoni i kropp och knopp.

61. Vilka god vana som du har vill du förbättra ännu mer?

Jag är ganska trist och skulle nog inte direkt säga att jag har några goda vanor som är så regelbundna att jag kan kalla det för en vana.

62. Berätta om ett oförglömligt minne från din barndom?

Min moster gifte sig med en man från Tromsö i norra Norge och jag spenderade många skollov där när jag var liten. Jag minns att en vinter var det så mycket snö så vi kunde öppna mina kusiners sovrumsfönster på övervåningen och åka pulka ner. Det var annorlunda än här hemma och något jag verkligen minns.

63. Om du kunde möta en person från det förflutna, vem och varför?

Då skulle jag vilja träffa min mormor.