För ett bättre jag – v.08

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

50. Vad är din syn på snällhet?

Att vara inkluderande, generös och välkomnande. Att dela med sig av erfarenheter och kunskaper utan egen vinning.

51. Vad är din övertygelse idag?

Att vara nära familj och vänner är det viktigaste som finns!

52. Beskriv dina frukostvanor?

Jag kan nog inte säga att jag har några direkta “vanor” till frukost. På vardagarna äter jag frukost på jobbet och jag försöker att äta två kokta ägg och en kopp te, men faller ibland för ett par knäckemackor med skinka på. Varje onsdag har vi gemensam frukost på jobbet så då blir det en nybakad smörgås med skinka, tomat och avocado. Till det en kopp te och en fruktshot.

På helgerna äter jag i princip alltid te och macka. Jag är ingen älskare av yoghurt, tycker inte om smoothies och inte heller havregrynsgröt..

Jag skulle dock verkligen vilja utveckla mina frukostar till nyttigare och smartare, men det bästa jag kommer på är nog då kokta ägg. Tips tas mer än gärna emot :-)

53. Vad tragglar du med just nu?

Min energi som känns obefintlig.

54. Vilka rutiner skulle du vilja förändra?

Den här fick jag fundera länge på men kom sedan på att mina sovrutiner behöver jag se över. Jag kraschar någon gång runt sju, halv åtta på kvällen och vaknar sen vid tio-snåret och känner mig besviken på att jag slängt bort en stor del av kvällen, ledsen för att jag är så himla trött.. jag måste klara av att vara vaken och vara produktiv fram till normal läggdags-tid.

55. Har du en vana du skulle vilja radera?

Japp, min vana att inte ta mig i kragen och börja motionera, träna och röra på mig. Helt ärligt så förstår jag inte att det ska vara så jäkla svårt att komma igång!!

56. Vad är det dyraste du äger?

Ja, om jag räknar bort hus, bil och husvagn som det fortfarande finns banklån kvar på så vad kan då vara dyrast tro.. först tänkte jag att det måste vara min kamera, men kom sen på att det är vår Kungsängen-säng som vi köpte för ett par år sedan.

22 februari, 2019
25 februari, 2019

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  25 februari, 2019

  Punkt 50 är verkligen du. Du är verkligen snäll!

  Ha en bra start på veckan!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   2 mars, 2019

   Tack min kära vän <3. Det betyder mycket!! KRAM

LEAVE A COMMENT