För ett bättre jag – v.06

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

36. Vilken rädsla håller dig tillbaka?

Det finns ju många olika saker som jag kanske skulle vilja göra med olika rädslor som håller tillbaka, men en stor rädsla är såklart ekonomin. Jag har inga stora sparpengar som gör att jag skulle kunna kasta mig ut i det okända och veta att jag har mat på bordet och kan betala mina huslån. Nu trivs jag väldigt bra där jag är men genom åren skulle jag nog säga att det är ovanstående som varit en liten bromskloss.

37. Vad är din drömkarriär?

Min absoluta drömkarriär är att vara stridspilot, något jag drömt om ända sen jag var liten och följde med pappa på flyguppvisningar. Jag har skrivit om detta tidigare, men när jag var i 18-årsåldern så sökte jag till Svenska flygvapnet men var ett par centimeter för kort som kvinna för att få komma in på luftstridsskolan, så den drömmen gick i kras väldigt fort.

Tänk att få susa fram i mach speed i en JAS 39 Gripen.. nu skulle jag nöja mig med att få åka med i ett stridsflygplan som passagerare och bara känna suget. Vem vet, kanske en sån dröm kan gå i uppfyllelse om jag visualiserar det oerhört mycket :-)

38. Något roligt som hände dig nyligen?

Roligt som i trevligt eller roligt som i dråpligt är ju frågan. Något lite dråpligt var häromsistens när vi var i Säfsen och jag skulle åka lite halvt offpist och råkade komma lite för snabbt nerför en slänt och gränslade en gran. Själva granstammen var inte så hög utan precis lagom för att jag skulle kunna åka över den, men toppen av granen var ganska stel och det kändes allt lite obehagligt när den slog i mellan benen :-))

39. Vem är din nuvarande förebild?

Min pappa måste jag säga. Han är 70 år fyllda, och mer kraftfull än en 25-åring. Han jobbar mer än någonsin, och just nu hjälper han till med snöröjning både dag och natt. Han klarar alla svårigheter och bangar inte för något. Han finns alltid där med en varm kram och behandlar mig verkligen som en dotter vill bli behandlad. Love you always, min galna älskade pappa!!

40. Vad funderar du på just nu?

Något jag funderat på ett tag nu.. det här med att visualisera saker som man vill ska hända. Det funkar fasiken ganska ofta. I skrivande stund så har jag visualiserat en ganska stor händelse som behövde hända i familjen, och så hände det och blir förmodligen väldigt bra. Vad det är tror jag får stanna tills jag vet att personen i fråga är bekväm med att berätta.

41. Vilken maträtt är du sugen på idag?

Avocadobitar och en god soja. Av någon anledning lockar dom där små risklumparna med en avocadoskiva på väldigt ofta nuförtiden. Jag gillar dem helt enkelt. Men ingen annan sushi har jag hittat som jag gillar, inte än i alla fall.

42. Om du kunde få EN önskan uppfylld, vad är det?

OJ, ska man vara klyschig och säga att jag alltid vill att min familj ska känna harmoni i livet, eller ska jag säga att jag önskar att jag hade 10 miljoner på banken för resten av mitt liv.. självklart är det första alternativet det jag skulle välja, men det andra är ju inte direkt tokigt heller gissar jag :-)