För ett bättre jag – v.05

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

GoPro Hero 7 Black

29. Något som ger dig energi?

Något som ger mig massor med energi är att åka med mina föräldrar på deras halvknasiga utflykter, jag vet aldrig vart jag ska, aldrig när jag kommer hem och inte vad jag ska göra.. men att få åka med är bland det bästa jag vet.

30. Vad är din favorithobby?

Att fotografera/filma/blogga är min absoluta favorithobby. Foto är nog det som ligger mig allra varmast om hjärtat, men filma är också väldigt roligt.

31. Beskriv den senaste månaden med ett ord

Intensiv. Det har varit mycket av allt.

32. Vad är dina mål för nästa månad (februari)?

Jag ska börja nyttja mitt gymkort som vilat i plånboken på tok för länge. Nu känns knät inte alls lika mycket längre, så jag ska börja med styrketräning och göra övningar som jag kan utan att belasta knät så mycket.

Jag ska också fortsätta med mina mål att fotografera mer.

33. Ditt bästa sätt för att fylla på energinivåerna?

Mitt allra bästa sätt för att fylla på energi är att umgås med familj och vänner. Att få sitta uppkrupen i soffhörnet hos en väninna och titta på TV och dricka te, eller att bara prata om foto, kameror och bloggande ger mig massor med energi, men också att hjälpa mina vänner när de mår dåligt eller har problem, jag mår bra av att bara lyssna och försöka hjälpa.

34. Din favoritsång är just nu?

Hm.. då får jag nog plocka fram Spotify och se vilken låt som spelas mest på min spellista för tillfället. Jag har ingen sån där som jag direkt känner att det är en favorit, men SAND med Molly Sandén spelas ofta på väldigt hög volym i bilen och det är nog så jag bäst kan bedöma.

35. Vad gör dig stressad just nu?

Jag kan faktiskt inte komma på något alls, även fast jag tänker till ordentligt. På jobbet har vi en puckel med jobb som måste göras men det är bara roligt, hemma löper allt som vanligt.. sen blir jag extremt sällan stressad så näe, det är rätt lugnt faktiskt.