För ett bättre jag – v.02

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Fujifilm X-T2 / Fujifilm XF 80mm/2.8 macro

8. Hur var din vecka?

Det var en lite halvtuff vecka, att börja jobba efter en lång julledighet är alltid lite ovant, och den här veckan var fylld av nya utmaningar som både är roligt, lite otäcka och väldigt kluriga. Veckan avslutades med en mysig helg tillsammans med goda vänner och familjen så det var en bra vecka sammantaget.

9. Vad tog dig ett steg närmare din dröm idag?

Oj, här får jag nog säga att jag fallerar.. eller jag kanske ska ta upp att jag faktiskt testat mina LED-paneler och även min externa blixt och sett hur det fungerar att plåta inomhus på kvällen utan att få ljuset att se så “blixtigt” ut.

10. Beskriv din dag i ett ord?

Hektisk

11. Vilken är din drömsemester?

Min drömsemester innehåller hela min familj, gärna på en plats som både har en lång sandstrand vid havet men också platser att upptäcka. Jag vill gärna vara där minst två veckor så att det finns tid att både bara bada hela dagar men också göra utflykter. Jag vill också få tid för att verkligen fotografera, inte bara ögonblicksbilder utan planerade bilder och filmer.

12. En av dina styrkor är.

Väldigt klyschigt sagt, men det stämmer väldigt bra på mig. Jag kan hålla många bollar i luften samtidigt.

13. Ett beteende du måste släppa?

Hmm.. vilken av dem ska jag outa för er läsare här inne då :). Jo, jag måste sluta tänka att om jag använder ett par timmar en vardagkväll till att göra i princip vad som helst utom att slöa i soffan och göra ingenting så får jag inte tänka att jag slösat bort “göra-ingenting-tid”. Det är verkligen ett osunt tänk.

14. Vad är din prioritet inför nästa vecka?

Att varje dag ska jag göra något av mina mål varje dag. Om det handlar om att besöka en vän, planera en bild, lösa ett korsord eller ta en långpromenad har ingen betydelse, men jag får absolut inte landa i soffan förrän ett mål är uppnått.