Varmt välkommen 2020

Den sista dagen på 2019 och den första på det nya året, då låg jag nerbäddad i husvagnen med feber och en äkta bondförkylning. Fy så risigt jag mådde och förbannade allt som har med sjukdomar att göra.

2019 var ett händelserikt år, med enormt stora glädjeämnen men också stora mentala prövningar och många dagar som kändes tunga att ta sig igenom. Nu kommer jag göra allt jag kan för att inte utsätta mig själv för den sortens utmaningar som får mig att må dåligt. Det kommer att bli jättesvårt att radera en del av min personlighet men så får det bli.

2020 innebär en helt annan typ av utmaning på det personliga planet. Vi ska flytta in i vårt sekelskifteshus med allt vad det innebär med att bo ute i skogen. Just nu har jag börjat följa ett gäng Instagram-profiler som inreder just den här typen av hus och små gårdar, allt för att hitta inspiration :-). Planer finns det många!! Och längtar gör vi massor!

Under 2020 ska jag även ägna mer tid åt den lilla kreativa ådra jag har. Jag ska sjunga mer (i vilken form är ännu oklart), fotografera mer (=blogga mer frekvent, mer inredning, mer skogspromenader osv osv), lära mig min drönare ordentligt (är verkligen på tiden!!) och så är jag lite sugen på att plocka fram akvarellerna och penslarna igen (och måla enbart på skoj).

2020 blir också det år då jag kommer att vara mycket mer i skogen. Vi kommer ju att bo precis vid skogen och det ser jag fram emot.

2020 blir helt enkelt det året jag hoppas på att nyttja min tid på ett smartare sätt.