Varmt välkommen 2020

Den sista dagen på 2019 och den första på det nya året, då låg jag nerbäddad i husvagnen med feber och en äkta bondförkylning. Fy så risigt jag mådde och förbannade allt som har med sjukdomar att göra.

2019 var ett händelserikt år, med enormt stora glädjeämnen men också stora mentala prövningar och många dagar som kändes tunga att ta sig igenom. Nu kommer jag göra allt jag kan för att inte utsätta mig själv för den sortens utmaningar som får mig att må dåligt. Det kommer att bli jättesvårt att radera en del av min personlighet men så får det bli.

2020 innebär en helt annan typ av utmaning på det personliga planet. Vi ska flytta in i vårt sekelskifteshus med allt vad det innebär med att bo ute i skogen. Just nu har jag börjat följa ett gäng Instagram-profiler som inreder just den här typen av hus och små gårdar, allt för att hitta inspiration :-). Planer finns det många!! Och längtar gör vi massor!

Under 2020 ska jag även ägna mer tid åt den lilla kreativa ådra jag har. Jag ska sjunga mer (i vilken form är ännu oklart), fotografera mer (=blogga mer frekvent, mer inredning, mer skogspromenader osv osv), lära mig min drönare ordentligt (är verkligen på tiden!!) och så är jag lite sugen på att plocka fram akvarellerna och penslarna igen (och måla enbart på skoj).

2020 blir också det år då jag kommer att vara mycket mer i skogen. Vi kommer ju att bo precis vid skogen och det ser jag fram emot.

2020 blir helt enkelt det året jag hoppas på att nyttja min tid på ett smartare sätt.

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  2 januari, 2020

  Krya på dig fina du och hoppas att vi kan få till att ses något nu på nya året. Kramar // Tina

  • Svara

   Ulrica

   3 januari, 2020

   Tack fina du <3. Vi ska ABSOLUT ses, många gånger i år hoppas jag på <3 <3 <3

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  3 januari, 2020

  Så trist med förkylning under ledigheten! Hoppas det nu är bättre! Det ska bli så spännande att få hänga med i ert nya boende! Och den där jobbiga perioden/jobbaiga sakerna får vi hoppas nu ligger bakom! Vi ses!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   3 januari, 2020

   Ja, åh vad jag längtar.. nu är det bara tre månader kvar innan vi får flytta :). Vi ska bara bli av med vårt gamla först *S*. Jag ska jobba hårt för att bara ha bra saker omkring mig i år. Vi ses SNART väl <3 <3 <3

 3. Svara

  Annie - Stora Små Äventyr

  6 januari, 2020

  Mysigt att bo närmre skogen. Ska bli kul att se mer av ditt fotande och kanske även mer av ert nya fina hus :D

  • Svara

   Ulrica

   9 januari, 2020

   Ja, det ska bli så himla härligt :). Jag som verkligen har varit en person som inte alls vill hålla på att påta i en trädgård ser nu jättemycket fram emot att få strosa runt i trädgården och räfsa löv, klippa gräs och odla tomater och potatis. En mycket ovan men trevlig tanke! Självklart kommer de bli mycket foto därifrån och lite mer allmänt foto ska jag nog också kunna bjuda på framöver :). Vad roligt att se dig här!!

LEAVE A COMMENT