Budgetpiff i trädgården

140624_3140624_4

I flera år har vi haft en liten sån grupp i trädgården, men i trä som varit avskavt, rappligt och allmänt fult.. så häromveckan när vi rev altanen och började måla om huset så fick den lilla sittgruppen flytta hemifrån. Idag tog jag mig tid att åka förbi JYSK och köpa den här lilla gruppen för 350 kr. Det kallar jag lite budgetpiff i trädgården :).

Vi har stenrabatter som ligger utanför vårt staket, ytor som är i stort sett obrukbara då de bara vetter mot bil/promenadväg, men jag vill ändå ha dessa ytor lite inbjudande så detta blir lagom bra för vår del.

Min mamma har snällt nog sponsrat med en vacker pelargon som jag ska verkligen göra allt för att försöka hålla vid liv i sommar.
Oj oj.. vad har jag gett mig in på :o)

24 juni, 2014
6 juli, 2014

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Lena

  25 juni, 2014

  Det där blev ju hur fint som helst. Man blir så glad när man gör fynd och det blir bra!

  Kram Lena

 2. Svara

  Suss - Hemma på Sjuan

  26 juni, 2014

  Även budgetvarianterna kan vara snygga! Fin liten uteplats det blev och lycka till med pelargonen, kram Suss

 3. Svara

  Linda

  28 juni, 2014

  Men vilket fynd! Det blev ju jättefint med den lilla gruppen där. Jag skulle också vilja ha något nytt till vår framsida men kan inte riktigt bestämma mig för vad. Ett angenämt problem kan man säga. ;0)

  Kram, kram!
  /Linda

LEAVE A COMMENT