För ett bättre jag – v.46

Det här året har jag tänkt genomföra ett projekt genom att svara på en fråga varje dag för ett bättre jag och det ska bli skoj att läsa resultaten när året är över. Jag kommer att publicera veckans frågor och svar varje söndag, och jag har översatt frågorna till svenska.

Källa: Debbieinshape.com

Foto: Canon EOS R med RF35mm/1.8 macro
Plats: Hemma i radhuset i Enköping

316. Hur ofta tar du dig tid för kroppsvård?

Alltså, normal kroppsvård gör jag väl när jag duschar eller badar, men att gå på djupet med riktig ansiktsrengöring, rakar ben och sånt mer grundligt, det gör jag nog när jag känner att det behövs.

317. Dekorerar du din almanacka?

Ja, det gör jag.. jag färglägger lite grann och sätter in lite små stickers eller liknande där det passar. Nu har jag inte längre en egengjord planner (bullet journal) utan har en färdig almanacka, men jag dekorerar den lite också för att få den lite mer personlig.

318. Hur håller du reda på viktiga datum som inte får glömmas?

I min google-kalender online. Jag kör både digital kalender och vanlig almanacka, det funkar bäst för mig.

319. Att fotografera eller filma?

Jag skulle såååå gärna vilja filma mer för det är så himla himla kul, men jag svarar ändå fotografera för det är den största passionen av dessa två.

320. Har du lätt eller svårt för att förlåta dig själv?

Jag har nog ganska lätt att förlåta mig själv, men är förbaskat duktig på att älta saker, tar väldigt lätt åt mig personligt och överanalyserar till den grad att jag lätt kan få mig själv att må dåligt utan anledning. Jobbar ständigt på detta men det är svårt att ändra en livstid av sånt beteende.

321. Vilket är det senaste lyckliga besked du fick?

Det måste nog vara då att mäklaren ringde och sa att säljarna antagit vårt bud på huset som vi ville köpa och att huset var vårt.

322. Vad betyder hem för dig?

Hem är de platser där jag kan öppna en dörr och kliva in och känna mig hemma. Jag skulle självklart svara att vårt hem är det som är hem för mig, men jag kan nog känna så även hos familj och vänner, eller i husvagnen. Hem betyder nog mest där jag kan må bra och känna trygghet och lugn.