Vad hände förra veckan?

Vad hände förra veckan?

Hela veckan gick i en bubbla av köksrivning och skruvande av det nya. I skrivande stund får ni en liten sneek-peak på hur stommarna ser ut på plats, och det nya golvet som inte är vattenskadat (jippie). Veckan innehöll även en del umgänge med kidsen i olika konstellationer.

Denise och Adam kom hit och medan Adam spacklade våra köksväggar så monterade Denise deras nya jättefina barnvagn som hade kommit på posten. “Bara” 19 veckor kvar nu :-).

Thomas har varit hängig i över en vecka och i torsdags fick jag nog och trots att han är 22 år gammal så ringde jag läkarna och frågade vad sjutton han skulle göra, för nu måste han få läkarintyg om han ska vara hemma från jobbet. Vi fick en tid omgående, vilket jag inte förstod förrän provsvaren kom, som visade att han har råkat ut för körtelfeber. Sköterskan jag pratade med hade misstänkt det direkt och svaren bekräftade, så han får vila och bli bättre och sen får träningsnarkomanen ta det lugnt med tunga gymövningar, men det allra jobbigaste är nog att hålla sig borta från flickvännen så inte hon också blir smittad.

Veckans bästa

Att ha fantastiska vänner, familjemedlemmar och kollegor som ställer upp i vått och torrt och fixar så bra. Jag lovar att återgälda allt till alla när jag kan.

Veckans sämsta

Kaoset här hemma. Att ha saker precis överallt, diska i badkaret osv osv.. det är skitdrygt!! Jag vill bara bli som Mary Poppins och dansa med en vacker klänning och sen är allt klart.

Något jag funderat på lite extra

Det här med valet vi hade i Sverige nyligen. Vad håller våra partiledare på med egentligen? Oavsett om man röstat blått, rött eller på ytterlighetspartier så har vi svenska medborgare en röst, och just nu känns det som att våra röster inte är värda något alls. Det enda som verkar gälla är vilka som kan tänka sig att vika ner sin egna politik för att få en plats i regeringen. Fascinerande!

Läsvärt hos andra influencers

Life is better by waterfalls and bonfires – av Katarina

Jag bara VILL göra såna där saker med mina tjejkompisar.. göra härliga saker tillsammans, och fota massor av härliga bilder. Tills den drömmen slår in så inspireras jag stort av Kattas fantastiska blogginlägg med episka bilder!!