Vad hände egentligen förra veckan?

Måndag:

Dags att gå tillbaka till jobbet efter långa sköna sommarveckor. Att kasta på sig en blus och ta en spegelselfie, ja, det var det bästa jag kunde åstadkomma den här dagen *suckar glatt*

Tisdag:

Jag tog mig själv i kragen och drog på mig löparskorna och gav mig ut i skogen. Tänk vad träden kan avge energi, det är lite som magi :)

 

Torsdag:

Jag och Denise var på IKEA i Västerås på unboxing-event och hade turen att vinna två av tre priser som lottades ut under kvällen. Vi blev bjudna på goda snittar och fick se prov på IKEA’s nyheter. Himla mycket fint!!

 

Fredag:

Jag invigde helgen med att flexa ut från jobbet redan vid lunch för då väntade bröllopsfotografering. Brudparet vigdes under äppelträdet och vi hann precis kasta oss in på deras altan innan regnovädret kom som en vägg.

På kvällen var vi i Grindtorp på kräftskiva. Jag får allt erkänna att efter att ha jobbat och sen fotat bröllop så var energin totalt tömd, och jag glömde bort att både köpa present till värdparet och att ta med kräftor.. och så glömde jag bort att en av de andra gästernas hund är förtjust i att äta allt hon kommer åt så hon åt upp i princip hela min påse med smågodis, så det blev lite dramatik men tack och lov fanns veterinär Emilia på plats som kunde intyga att hunden nog bara kommer att vara lite risig i magen ett par dagar. Jag hade en supertrevlig kväll men känner att jag måste gottgöra värdparet för min lite trötta uppsyn, så.. Anni och Anders, se fram emot en god middag någon kväll :).

Lördag och Söndag:

Lördagen gick som i ett slummer hela dagen. Vi hängde i soffan, tittade på film och bara var nära varandra eftersom vi på söndagen packade väskorna till Micke och kramades länge för nu ser vi inte varandra på nästan två veckor :(. Jag ska åka på Summer workation med Influencers of Sweden och då ville inte Micke sitta och åka hem från Norge när jag inte var hemma.

Nu är det redan måndag kväll och jag har börjat se hur och vad jag behöver packa inför helgens äventyr. Jag packar ALLTID för mycket och får nästan skämmas lite så nu ska jag verkligen försöka tänka till.

 

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  23 augusti, 2018

  Så surt att jag inte mäktade med att åka på Summer workation. Men så här i efterhand var det tur eftersom det blev kaos på jobbet på eftermiddagen idag! Ha nu en grym helg!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   28 augusti, 2018

   Ja, jag saknade dig massor men det verkar som att det var rätt beslut av flera anledningar alltså. Jobbigt med kaos på jobbet, hoppas det löste sig så att du fick vila huvudet i helgen. KRAM <3

 2. Svara

  Christa

  3 september, 2018

  Vilken snygg och strukturerad blogg du har! Riktigt bra och proffsigt upplägg. :)

  Och din blus här är fantastisk!! Var är den ifrån?

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

  • Svara

   Ulrica

   4 september, 2018

   Hej Christa, vad roligt att du har hittat in till mig :). Tack för komplimangen om mitt inlägg, det värmer gott. Min blus är från Cubus, köpt våren-17 så jag är inte så säker på att den finns kvar i sortimentet tyvärr.

LEAVE A COMMENT