.. och så var det måndag igen

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bubbleroom

Godmorgon alla fina läsare! Nu är det måndag igen, hörrni :-)

I helgen har vi påbörjat en stor planering som måste ske på kort tid, men det ska jag nog greja! Listor skrivs och det googlas hej vilt. Micke har fullt upp med att hänga med i svängarna! Ni ska såklart få följa med så var inte oroliga *fniss*.

Kaos eller ordning?

Det kändes allt lite konstigt att göra sig redo för jobbet i morse när jag först hade semester, sen var det helgdagar, sen var jag sjuk och så var det helgdagar igen.. så allt som allt var jag borta två veckor från kontoret. Det ska bli spännande att se hur det ser ut när jag kommer dit. 

Dagen till ära så har jag hoppat i mina absoluta favoritjeans från Bubbleroom, jag har slitit ut dem i flera omgångar, och en tunn och skön blus från H&M.

OK, dags att ta tag i den här måndagen! Ha det gott, mina vänner.