Vad hände förra veckan?
Inlägget innehåller reklamlänk till Antonio Axu

Halloj måndag och sista februari – om några timmar säger vi hejdå till vintern i almanackan och i morgon är det officiellt vår.. i alla fall på papperet. Men innan vi kliver in i den sidan i kalendern tänkte jag att vi kan kika på hur förra veckan såg ut.

Som i stort sett hela Sverige så hade vi snöstorm i måndags och tisdags och på knappt ett dygn ramlade det ner nästan 40 cm snö på vissa ställen. Inne i uterummet var det spännande att se när snön fastnade på rutorna och virvlade runt utanför. I trädgården såg det mer ut som att vi bodde i Västerbotten än Uppland :-)

Jag fick hem ett repair kit med både schampoo, balsam, torrschampoo och serum från Antonio Axu i present, tusen tack för det. Jag kommer att komma med en längre recension när jag provat det några gånger men redan nu efter första gången kan jag känna att håret är mjukare och faktiskt lite mindre frissigt så jag har stora förhoppningar att mitt hår ska återhämta sig lite efter alla hormonellt skit som satt stora spår på min kropp. Jag ska även beställa till en anti-frizzkräm som jag hoppas mycket på :-)

Onsdag och Torsdag gick åt till att jobba och sen köra intensiv dansträning inför våra vårkonserter (ni kommer väl och lyssnar, biljetter köper ni här!!) och i fredags var jag ledig och när jag skrev det här så visste jag inte vad dagen skulle innehålla. Nu vet jag att Micke och jag hängde med mina föräldrar på marknad i Sala, gick ut och fikade i solskenet och på kvällen landade vi i vardagsrummet med en middag bestående av nybakt tunnbröd, varmrökt lax och kräftröra som vi köpte på marknaden. Sååå mysig kväll!

I lördags var det dags för släkten att komma på födelsedagsfirande och det bjöds på smörgåstårta och marängtårta som mamma hade bakat. De första gästerna kom redan kvart över tio på förmiddagen och de sista gick hem runt elva-snåret på kvällen. De två yngsta besökarna var knappt ett halvår gamla och den äldsta i 74-årsåldern så det var en magisk mix, det var 100% fest och kaos och jag var totalt överväldigad av alla fina presenter och att så många ville vara en hel lördag hemma hos oss. Vi satt i uterummet hela dagen och det var första gången för säsongen, ljuvligt!!

På sena kvällen åkte Thomas och köpte McDonalds åt oss som var kvar och ja.. jag är bara så glad att jag har sån fin familj och fina vänner.

Igår var det då söndag och vi började med att åka och fira våra vänners dotter Fanny som fyller 18 år, sen var det dags att pussa hejdå till Micke som åker tillbaka till Oslo för hans, just nu, sista 12 dagar där. Efter det börjar han jobba i Stavanger, så nu kommer vi bara att träffas EN enda dag fram till och med den 30 mars *snyft snyft*.

Jag ägnade eftermiddagen åt att dammsuga genom garderoben efter kläder till kommande konserter så nu ska de visas upp för vår klädansvarige och se om det blir godkänt. Nu måste jag bara komma ihåg att lämna in stövletterna på lagning då de gick sönder under förra konsertomgången :-)

Och vips så var den veckan slut och det är måndag igen.. och snart vår hörrni! Jag har lagt ut ett inlägg på Instagram om vad jag känner och tänker inför det hemska som händer. Läs gärna mer där och följ mig väldigt gärna där då jag blir så glad för alla som hälsar på och tittar på mina bilder och följer min vardag. Pussåkram till er alla!!